Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Britta Hammarström - 30 januari 2008 15:40

Vaknade till kraftigt skval på fönstren i sovrummet - suck - lägga spår......

Avvaktade lite på förmiddagen men kände att det var fööör tröstlöst väder.

På med "våtdräkten" och tog en vända med vännerna. Dom bryr sig faktiskt inte ett vitten om vilket väder det här - alla väder är lika kul :0)


Träffade Zepp, en glad goldenpojke, Hippie lekte lite med honom, Bitte och Stina morsade på Zepp, men överlät honom till Hippie, de var betydligt med intresserade av vad Zepps matte (som alltid) hade i sina jackfi ckor.

Zepps husse är en äldre, mycket duktig skådis - ni som har sett "någonstans i Sverige", kanske minns den snälle bonden och hästkarlen, som tyvärr dog i serien - blev träffad av en granat - det är Zepps husse det! Olle Björling, har också spelat i många år på Dramaten.


Jag kanske har berättat detta??? Minnnet är bra men kort - men jag gör det igen i så fall - av rent personliga och nostalgiska skäl:0)

This is the story:

Zepp promeneras oftast av sin matte, men ibland är husse med. En sådan dag möttes vi och Zepps matte säger till Olle: Här är Britta, som jag pratat om, du vet hon som är dotter till Sven d´Ailly.

Olle skiner upp och slår ut med armarna! "Men detta är verkligen märkligt - det var hos Sven jag började min skådespelarbana - på hans teaterskola i Stockholm. Vi var också hemma hos honom, i villan i Smedslätten - jag måste ha träffat dig där också".


Detta mindes inte jag, men det var så ofta elever hemma, både teater- och sångelever, så det är lite svårt att komma ihåg alla.

Men detta var verkligen ett roligt möte - Olle fortsatte en stund och berättade minnen från när han gick hos pappa - världen är liten ibland.


Pep ut på fältet på eftermiddagen och lade två spår, då duggade det bara lite, ett till Hippie, ett till Bitte. Båda gick sin spår mycket bra, tog alla apporter och fick inga tappt - snyggt tjejer!

Stina fick göra lite övningar utanför tomten och sedan fick hon jaga tennisboll en stund - till Bitte och Hippies förtret...


Vi hann in, jag tog en kopp kaffe - och då! Himlen öppnade sig och det började vräka ner - håller fortfarande på - jämrans sk-tväder:(





Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards