Alla inlägg den 26 januari 2008

Av Britta Hammarström - 26 januari 2008 20:23

Jag vet inte vad det är med den här sången/melodin som  fångar mig så otroligt.

Min absoluta favorit bland "love songs". Jag vet inte särskilt mycket mer om Chris de Burgh än att han sjungit in den här och några fler "softa" låtar.


Men - jag ler, blir mjuk inombords och bara lyssnar, när jag hör den här.

Snart 66-årig tant, är absolut inte någon kandidat för "lady in red" - men....

kanske..... för sådär en 45 år sedan.....


http://www.youtube.com/watch?v=OcWspfgk9c8

Av Britta Hammarström - 26 januari 2008 15:25

Inget HP till Hippie, voffo blir det på detta viset? Jo för att hon saknar en uschlig liten P2 i vänster överkäke.


En del domare ger fullkomligt blaffen i sådant och andra bryr sig väldigt mycket om det.Den här domaren försökte t o m få det till att Hippie saknade fler tänder, grävde och grävde i munnen på henne, hade i princip huvudet inne i käften på Hippie, som stod still och lät sig grävas i.

"Jomen visst saknar hon fler tänder"!! Då pep jag "nej, det gör hon faktiskt inte, bara den lelle"."Jo, du har rätt, det är bara den", sa domaren till slut. Hippie gav mig en blick "jobbigt, hörru".....


Nåja, kritiken var väldigt positiv och Hippie skötte sig som vanligt kalasfint."Medelstor tik av mycket god typ. Feminint huvud, mörka ögon. Korrekt bett. Bra hals och rygg, välkroppad. Bra vinklar fram, mycket bra bak. Bra öron. Härlig päls! Fria rörelser.

Syster Exi kom inte med i dag, men vi skall till samma ställe i medio av februari - då blir nog Hippie slagen av syrran, om domaren är "tandfreak":0)Man får väl hoppas att det blir en skumögd, icke räknekunnig sådan :0)Fast det är inga garantier - Exi kan slå na´ändå.


Lilla Gerda västgöte gjorde succe´. BIG-valp!!!! Bild och kritik finns på Ulvus´blogg. Stort grattis till både matte Lisbeth och uppfödare Bitte!


För att trösta mig svängde jag in till Elon vid Bromma flygfält på hemvägen och tjackade upp mig på en ny diskmaskin - bara så där :0)

Nej, det var så att min gamla bänkdiskmaskin avled stilla i går morse, morrade dovt, tuggade bara tomt, nästan flämtade.Klappade den, tackade för gott arbete ochy slängde ut den.

Elon hade extrapang-pris på alla vitvaror och jag införskaffade en i stort sett exakt likadan.Den är nu installerad och jag har kört första disken.


Trodde ett tag att jag skulle få använda den som diskställ några dagar, ity det gick icke att ansluta vattenslangen till kopplingen på diskbänken. "Förb....." stod jag och muttrade, "då blir det Färingsö byggvaruhus på måndag."

 Men (vilket inte är ovanligt :0) jag hade inte kollat ordentligt - längst ner i diskmaskinens botten låg förståss en extra koppling - alles in ordnung.


Och golvuret det går och det slår.....


Dags att åka till Helgö och mata vilddjuren och släppa ut dem. Bettan och Olle är borta några timmar.


(och så samma grötiga text :( fick logga ut, logga in och redigera igen)

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards