Alla inlägg den 22 januari 2008

Av Britta Hammarström - 22 januari 2008 22:16

YESS!

Det fungerar på hemsidan :0)

En lite slak Bettan, men mående betydligt bättre, klargjorde sakernas tillstånd för modern i telefon - och heureka, halleluja, himlen vare lovad - det blev rätt!


Orkar inte uppdatera Hippies galleri mer i dag, huvudsaken är att sidan är på plats och att "den otekniska modren" hajar:0)


Sök i morgon kl 10 00, bäst att gå och slänga sig i bingen.

G´natt!

Av Britta Hammarström - 22 januari 2008 20:07

Något har "Fredrik" gjort.

Nu behöver jag inte logga in igen och redigera - nu funkar det!

Av Britta Hammarström - 22 januari 2008 19:45

Grrrr!

Slåss med min hemsida. Det gick så bra ett tag att uppdatera, fixade in alla resultat från 2007. Tiddelipom och piddelidej. Fortsatte med att uppdatera Hippies galleri - tvärnit :(

Det blir bara scheisse av det hela. Har försökt på alla sätt, men det blir bara FEL.

Ingen idé att framhärda, jag blir bara vansinnig av frustration över att jag inte hajar vad jag gör för fel.


Lägger bilder i  image, tar upp sidan i frontpage, lägger in bilder, sparar, tar upp FTP-programmet, kör över ändrade filer och kollar på hemsidan - inte fanken är det rätt där!!!!!!

Skriiiiiiik!

Nä, det får vara tills sonen kan komma hit - och vad gör han? Tittar på mig från sina 1.94 och säger lugnt "du är så oteknisk morsan" - ÄR JAG!!!!

Som klarar att byta däck, byta tändstift, ta isär och sätta ihop en k-pist, klarar alla möjliga volter i datorn, kan meka med gräsklipparen, har klarat (själv) att installera TV, video, DVD-spelare...........

Han skall passa sig - jag kliver upp på en köksstol och spänner ögonen i honom om han säger det igen :0)


In any case kan han säkert reda ut eländet åt mig. Alternativet är att jag kontaktar tjejen som gjorde hemsidan åt mig från början - men jag vill klara det själv!!

Kan säkert fråga Bettan också, hon är jätteduktig med Fornborgens hemsida. Jag tar tre djupa andetag, lugnar ner mig och ger fanken i hemsidan ett tag.


Fick svar från Bloggagratis i dag - från Fredrik - han hade aldrig hört talas om detta fenomen, att texten "klumpar ihop sig" - kan någon mer kanske skriva till honom och tala om att det är fler som upplever detta? Jag har svarat igen, vi får se vad som händer.


Bettan ja, stackarn´- drabbades av Montezumas hämnd i går kväll och i natt, d v s maginfluensa, eller som det heter i dag "vinterkräksjuka".

Bara två benämningar på samma vidriga åkomma.

Precis lika befängt som att kalla ett kalhygge för "föryngringsyta" - också en ny benämning på samma trista företeelse i något slags försök att få det att låta bättre.

Fast jag tycker nog att maginfluensa låter mildare än vinterkräksjuka - och om man får samma grej på sommaren?? "Sommarvomering" ???  "Julispy"?


Tänker inte träffa Bettan på ett par dagar. Vi skulle egentligen ha setts i dag för att finputsa Hippie inför den inofficiella utställningen i Sollentuna rackethall på lördag, men vi tart´på fredag, eller också gör jag det själv.


Nu skall jag försöka få ihop en förteckning över de rosafletter som behövs till circuit-utställningen.

Det är inte hur som helst med det. Först ett pris för själva rosetten, sedan ett pålägg för särskild text, på några skall det vara ytterligare text, mer pålägg och så försåss loggan i mitten, ännu mera pålägg.

Kommer man upp i vissa antal rosetter blir det billigare, men se då skall det också vara ett visst antal i samma färg  o s v.......


Nu ger jag blaffen i alltihop och går ner och ger hundarna deras kvällskex, gör lite skojträning med dem och dricker thé.

Ajö!









Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards