Alla inlägg den 8 januari 2008

Av Britta Hammarström - 8 januari 2008 19:52

P---sväder - ursäkta, men det är det och kommer att så förbli hela veckan.

Hundarna och jag låg kvar i sängen och snackade ett bra tag innan vi masade oss upp i dag - detta var förståss andra uppstigningen :0)

Vi mojade oss, gosade och la upp plan för dagen.


Efter en kopp kaffe, datorkoll och lite tramp på Orbitreken (nu tillåter ländryggen att jag kan börja med det igen) så drog vi till klubben. Gick klafsig promenad, jag tränade alla tre, regnet började tillta och vi åkte hem igen.

Satt och tänkte på Slas på hemvägen, författaren som avled häromdagen. Han skrev en enorm mängd böcker och novellsamlingar, flera böcker filmatiserades. I går lyssnade jag på två noveller som Slas själv läste upp i P1, lite underfundiga och smålustiga. Jag kanske inte har det rätta intellektet för att förstå hans alster - men det jag  har läst, har tyvärr inte gjort ett alltför starkt intryck på mig - många förfasar sig säkert, men så är det.


Plockeliplock hemma, tog mig en stund med DN:s trettondagskryss, snart klart, uptäckte också att det fanns en dubbelsida med kryss, som innehöll frågor om det gångna året - sån´t är kul, där får man vrida ur hjärnan för att försöka komma ihåg konstiga statsmannanamn och var saker sig tilldrog.Promenad


Iväg och hämta barnbarn, alla tre fanns på Elis dagis - hem, fixa käk, äta, äta, överlämna barn till fadern.

Vänligt tala om för vännerna att de fick vara ensamma en stund - budgetmöte på klubben och bl a "min" budget, för RUS-sektorn skulle gås igenom.

(RUS står för Rasutvecklingssektorn, handhaver allt som rör mentaltester/beskrivningar och utställningar, i MBK:s fall hittills enbart mentaltester/beskrivningar).


Inga problem med budgeten - tvärtom! Jag kunde till min glädje höra att samtliga var rörande eniga om att klubben skall införskaffa en elhare till beskrivningarna - kommer att spara många figurantben och ryggar :0)

Ingen var däremot - eller hur Conny :0)


Resten av aftonen blir lugn, lite mer skriverier i almanackan, rensa lite i en bokhylla, d v s sortera ut en massa gamla Hundsport-tidningar och ge plats för nya. Jag tror alltid att jag skall gå tillbaka och läsa i gamla blaskor, så jag sparar ett par, tre år, men det blir aldrig av - ajöss!


Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards