Alla inlägg den 21 januari 2008

Av Britta Hammarström - 21 januari 2008 17:20

... var det i dag. D v s sista gången jag träffade valparna Teddy och Douglas. En av våra få träffar där det inte regnat!

Vi gjorde lite av varje nere på appellplan, gick sedan in och tog med kaffe till TV och video-rummet (hähä, det låter något det), det är bara så att TV:n, videon och en DVD-spelare står i ett av lektionsrummen.


Vi tittade på Bittes MH (mentalbeskrivning hund), för att Douglas och Teddys ägare skulle få se hur ett dylikt går till. Jätteintressant tyckte de och det kom många frågor - det är verkligen en "annorlunda" tillställning, när man aldrig hört talas om det tidigare.


Vi avslutade med att pojkarna fick leka en stund - i leran.....

Jag kände inte för att träna i dag, det bara tog emot.

Åkte iväg och gick en präktig prommis i stället, andra långpromenaden för dagen, den första gick vi innan valparna kom.

Nu sitter man här, högröd i plåten igen, efter nästan 5 timmar utomhus :0)


Hundarna verkar inte särskilt nedslagna över utebliven träning. Vi tar det i morgon i stället.Det är inte så att jag jagar runt mina vänner i timmar varje dag - träna, träna,träna!!!!

Jag kanske håller på ca 20 minuter med varje hund, inte mer - finns ingen anledning att hålla på och mala och traggla, det blir bara avdressyr i stället.Nej, kort och roligt skall det vara och jag skall ha bestämt innan vad som skall tränas med varje hund - inget vimsande och hoppande hit och dit - det blir bara dålig kvalitet på den träningen.


Fick min nya (gratis) digitalbox i dag - förlängde avtalet med Boxer och då får man en gratis - tackar.Gick snabbt och lätt att installera den, men det funkade ändå inte 100%-igt. Fick ringa Boxer och de måste återaktivera mitt kort - boxen hojtade åt mig "inga åtkomsträttigheter"!!!  Dumma box, det har jag visst :0)

Så nu är man "ekiperad" TV-wise igen, både i köket och i vardagsrummet.


Måste nog ta mig samman och stryka i afton.......blääää.....Jag begriper inte riktigt varför jag känner sånt´motstånd mot strykning, det finns mycket annat hushållsarbete som, så att säga, blir ogjort igen med en gång - men just strykning......

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards