Alla inlägg den 29 januari 2008

Av Britta Hammarström - 29 januari 2008 18:27

Ser att det på Ulvus´blogg finns bild på en fortfarande vackert blommande amaryllis.


Måste genast kontra med en bild på min tjusiga dito.

Det är tredje gången den blommar! Först med fyra stora klockor, en stängel till var då redan på väg, så kom en blomning till,  med tre klockor. Då trodde jag att den skulle lägga av, men inte då! Upp spirade nästa stängel med dessa två magnifika klockor och dessutom två knoppar! Undrar om dom orkar slå ut.


Träningen i dag blev lite si och så - inte med Stina, hon forsade i god stil in i rutan, fick kampbollen pronto kastad till sig och gjorde sitt bästa för att ta livet av den.

Bitte var okoncentrerad, tjyvade på inkallningen, vi började om, absolut ingen ide´att försöka "fjärrdirigera" och sätta henne på avstånd - nä, bryt och börja om från början så blir det bäst och redigast för hunden.

Ställandet (inkallning med ställande) svajade också i dag, Bitte gick flera steg, vi gjorde om, Bitte gick flera steg, vi gjorde om, Bitte tvärstannade - bra! Men började omedelbart skälla uppfordrande för att få sin boll i snöre.


Nä du damen lilla, det duger inte, sa matte  - och så började vi om igen. Till slut funkade det bra igen och då la vi av.


Hippie var också fladdrig och okoncentrerad, därför tränade jag bara position med henne och några korta marschanträden - kontakt, kontakt, gå rakt, sitta rakt! Det fick räcka.


Både Bitte och Hippie är på god väg in i skendräktighet, därför tar vi det lite lugnt, inga nya moment, träna och finslipa det dom kan, ett par moment åt gången - inte mer.

I morgon skall jag lägga spår åt de här två damerna, så får de lite annat att tänka på och lite nosjobb.

 Stina får göra lite uppletande av föremål, också nosjobb och roligt.


I dag var bara Eli här, har just åkte hem, Det är rätt mysigt när ens barnbarn ser ut så här när farmor kommer :0)


 På väg till Elis dagis såg jag plötsligt ett nytt inslag i landskapsbilden - ett gäng highland cattle - vilka härliga lurviga djur! Dom har inte gått där förut - tyvärr var det för mörkt att ta en bild, skall försöka nästa tisdag - om dom går kvar där.



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards