Alla inlägg den 20 januari 2008

Av Britta Hammarström - 20 januari 2008 16:35

Allt är lugnt!Tack för omtänksamma frågor om hur det gick i stormen.Inget allvarligare hände här än att min skottkärra hade dansat iväg över gräsmattan och lagt sig i hallonhäcken :0)

I morse vaknade man till lugna vindar och en blå himmel - vilken present!

Har varit en kalasdag! Sol och lite kyligt, fruset på marken (rena hundar tralala).


Det molnade till sig på eftermiddagen men ingen nederbörd och inget mer stormande.Har tillbringat största delen av dagen på klubben.

Lång promenad först, ordentlig genomgång av alla tre hundarna på appellplan, liten kort promenad, fika i klubbstugan, här bjöds på god glasstårta.

Tog ytterligare en lång promenad med vännerna och kom hem vid 16-tiden först.


Nu har den andra av dagens två höjdpunkter just inträffat för vovvarna - MAT! Det går med svindlande fart - ett par tag i skålarna - borta! Hippie äter något långsammare än götarna, men det är marginellt.


Det känns i ansiktet att man varit ute mycket, man är liasom rätt rosenkindad.Alla tre vovvarna har nu lagt sig och sover gott på maten - jag skall pynta lite med datorn och sedan kolla om det finns någon bra film att förnöja sig med - annars blir det soffan och en bok.

Fast......det finns en del att stryka.......äh, annan dag :0)


Nu skall jag passa på att fråga er kära bloggarvänner - råkar ni också ut för att texten bara ligger som en klump, oavsett hur många tomrader man lägger in.

Jag avskyr när det är en kompakt textmassa, vill ha luft i texten, blir mycket mer lättläst då.

Jag måste logga ut och logga in igen och redigera - då blir det rätt. Om jag bara redigerar, på samma inloggning så att säga - hjälper inte alls!

Hur är det för er? Och gör jag något fel? Jag gör precis som jag alltid har gjort och detta hände inte tidigare - har varit så i ett par veckor, kanske mer.

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards