Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Britta Hammarström - 20 februari 2008 16:24

Just det. Vi blev bara tre ekipage på söket i dag. Det hade liksom kört ihop sig för di andre.

Sören, Uffe och jag träffades vid Busviken - en, på sommaren, härlig badplats, där man kan bada både hundar och hästar - mycket skog ovanför.

Vi jobbade på, Azlan jobbade utmärkt bra, tätt och bra skall, bra sökarbete - nu skall vi bara jobba på att han inte får stå för nära och skälla.

Han kliver inte på en och är inte påträngande, absolut inte, men står liite för nära - det blir avdrag.

 Xisco var lite fladdrig i dag, men det styrslade till sig på slutet.

Hippie var på hugget,  gjorde fina framåtslag och tycker att det är livat värre att hitta folk - som dessutom är utrustde med kokt grishjärta :0)


Vi använde en presenning, gjorde en koja och fick en helt dold figurant. ingen av hundarna tyckte att kojan var otrevlig på något sätt, Hippie cirklade runt den ett varv och så stack hon in näbben i kojan och sa "hej, här sitter du, var är mitt godis"?

Azlan hade inga problem heller, fick igång skallet prompt - han har verkligen ett kanonbra skall, inget falsettpip där inte, utan tungt och tätt skall.

 Efter avslutat jobb åkte vi hem till mig och fikade, jag bor nära Busviken och vi kunde sitta både varmare och bekvämare hemma hos mig :0)


I morgon blir det jobb på "psyket" på eftermiddagen, det kom ett nödrop därifrån i går och turligt nog var min torsdag blank i almanackan - hur nu det gick till:0)


Ser på Ulvus´blogg att "the cat is out of the bag" - tänk att det minnet är så starkt inbränt i mångas sinnen (bl a mitt) ännu efter 6-7 år. Kanske bra att vädra det onda ordentligt, förhoppningsvis vädras det ut och försvinner in i glömskan...

Först "de hemska åren", sedan visst stillestånd under några år - nu kan det bara bli bättre !






Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards