Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Britta Hammarström - 17 februari 2008 18:50

Har just slantat av 1.725:- i anmälningsavgifter för vännerna.

Som sagt, är man galen eller.....

Västgötarnas avgift på världsutställningen är ju peanuts - 180 spänn - snacka om sponsring från SKK.

Hippie däremot kostar mycket mer, WDS och circuit-utställning, det blidde 990 pengar.

Och så skall jag tävla appellspår med henne, men det kostar inte så mycket.


I ovan summa ingår också banannäsan på lilla Stockholm, det blir bara hon där. Jag ställde ut västgötarna för den danske domaren i Alfta i höstas, känns inte särskilt motiverat att visa upp dom igen för honom :0)


WDS ja - det blir en tillställning det :0)

De enda rasmontrar som kommer att finnas är montrar för de svenska raserna,SKK slår verkligen på trumman för de inhemska raserna i sommar.

Det betyder också att varje klubb måste bemanna dessa montrar från morgon till kväll, med folk och hundar, varje ras skall delta i rasparad alla fyra dagarna och förmodligen blir de svenska raserna också inblandade på något sätt i upptakten till varje dags finaltävlingar - puh!


Snälla rara - du som vet att du kommer att kunna avvara några timmar och har hund med dig , någon av dessa fyra dagar 3-6 juli - kontakta gärna SKV:s utställningskommitté, eller Jan Helgesson (mailadresser finns på SKV:s hemsida) - all hjälp behövs!


Ja, här formligen vräker man ut penningar på sina hundar=nöjen :0) MEN (som där domaren vadhannuheter, säger i let´s dance), jag går inte på krogen,går inte på bio, jag åker inte på långa resor, jag köper inte en massa dyra kläder.....


I morgon skall Olle videofilma Bitte när hon går ett spår. Den videosnutten och en med Acke på tjänstehunds-SM för räddningshundar skall åka till England och ingå i en DVD om arbetande västgötar - blir spännande att se slutprodukten så småningom.

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards