Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Britta Hammarström - 12 februari 2008 19:58

Typiskt! Alltid skall det knö´ihop sig :(

Bettan och Olle har länge försökt få hit en god vän (collieuppfödare och mycket duktig på handling och grooming), han skall hålla kurs för deras valpköpare.

Och när har han tid då? Jo naturligtvis samma helg som SKV har sitt årsmöte.

Och mandrom sitter i valberedningen....


Vi är ju förståss 3 stycken och jobbet är gjort, men jag ville ändå vara med.

(irriterat och vojande stööön). Nåja, jag får fundera över saken och prata med mina valberedningskollegor.

Vill inte gärna missa detta tillfälle att lära mig grooming av collie ordentligt och inte dumt med handlerträning inför WDS:0)


I dag var det träning på Södertälje BK, tillsammans med Karin och Lena - tack för i dag tjejer, om ni läser detta:0) Alltid lika trevligt att träffas - och så himla bra när man får två par ögon som tittar på en och kan tala om hur man gör och inte gör (och bör göra :0)

lite kallt om näsan var det, den här vintern är man så bortskämd med plusgrader att lite frost och ett par grader minus känns som värsta midvintern :0)


Först lät vi hela gänget busa av sig på de stora gräsytorna utanför klubben - 7 götar och en collie for runt, lekte, jagade varann  och hade kul i största allmänhet.

Kommissarie Stina höll naturligtvis först ett öga på  Deja, som försökte försvinna i mängden - men det lägger Stina av med efter ett tag och ett  par åthutningar av mig och då kan Deja flänga hon med. Kolla Stinas antenn - full mottagning!

Lite prat och kel med Lena


...och med Karin
Så vidtog träning med alla hundarna, även lilla söt-Alva. Kylslaget fika på klubbhusets veranda och så blev det nytt rejs innan vi åkte hem. vi ses snart igen brudar :0)

Viii har pinnar....

Tog färjan från Ekerö och till Slagsta, fram och åter. Hur bra som helst, tar bara 9 minuter och man slipper åka runt halva stan´. Från Slagsta tar det drygt en kvart till S-tälje.

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards