Alla inlägg den 22 september 2007

Av Britta Hammarström - 22 september 2007 20:03

Efter "första frukosten" , utsläpp i trädgården och sussgott några timmar till, blev jag som vanligt kraftigt väckt av två puffande västgötaspetsnosar, i öron, på kinder, i nacken...

Hippie ligger snällt och sover, men västgötarna anser att kl 08 00 är det "rise and shine"! Ibland kan jag gräva ner mig i täcke och kudde och agera mumie - då håller dom igen en halvtimme, men sen´jädrar anamma, är det slut på slappheten - nu skall människan UPP!

Hippie hjälper då till genom att gräva fram mina fötter och fjärilslätt puffa och pussa på dem, Bitte och Stina jobbar på varsin sida om mitt fejs - bara att ge upp! Måste dock säga att det är ytterst sällan som jag ligger kvar i bingen till 08 30!

Dusch

snöt mig

Klädde på mig

snöt mig

Liten morgonpromenad med vännerna

snöt mig

Drack kaffe

nös

Löste korsord

nös - och snöt mig

började inse att jag nog åkt på en förkylning, om än inte så svårartad

Dammsög

snöt mig

Gick längre promenad på gärdet

snöt mig och nös

Åkte till Bauhaus och inköpte föllsepresent till svärsonen Olle

snöt.....ja ja.....

Åkte till Siba för att beställa ett torkskåp - stängt! Då blir det beställning via nätet - billigare!

Tog in den härligt doftande tvätten

Borstade och kammade Hippie

Tränade lite klass II-lydnad med Bitte utanför tomten

Tog ut alla tre, lekte och busade med tennisbollar

Snöt....tyst!

Åt vårrullar och tittade samtidigt på en rejäl snyftare med bl a Kevin Kostner ,på lilla köks TV-n

Snöt mig upprepade gånger - av skilda orsaker - gud så skönt det är att ibland bara få stortjuta för en riktigt melodramatisk och rörande film !


Har nu slutat snyfta, dags att fixa en kopp kaffe och se vad som eventuellt bjuds vidare på dumburken - man kanske skall titta på en av alla DVD-filmer som ramlat in från övriga familjen och legat osedda i säkert ett halvår.


I morgon kl 11 00 blir det fårvallning i Kumla (vi hinner med en prommis på gärdet först) - Hippies fan club kommer - d v s Bettan och Olle samt Azlan med matte och husse.Det utbryter videofilming och fotografering - mest för att jag skall studera mitt agerande med fåren  - blir inte kul att se :0) men lärorikt.

Jag tar med fika, äppelkaka plus annan kaka och så gottar vi oss allihop efteråt. Vi skall låta Azlan gå in till fåren också och se vad han tycker om det.

Bitte och Stina kommer att tyst, mellan tänderna, svära långa haranger - "och vi då? FINNS inte vi kanske"? Ba´lugn brudar  - efter vallningen och fikeriet (som inbegriper alla hundar också naturligtvis) åker mandrom till klubben, drar en repa i skogen med "de tre musketöserna"  och aktiverar både Stina och Bitte på plan.


Fick positivt besked angående världsutställningen 2008 i Stockholm, häromdagen. Min pushning (skryt, men sant) angående circuit-utställning för västgötarna i anslutning till världsutställningen, bar frukt! SKK godkänner SKV:s (mycket sent) inkomna ansökan och vi får en extra utställning, precis som ca 90 andra rasklubbar - toppen!













Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards