Alla inlägg den 3 september 2007

Av Britta Hammarström - 3 september 2007 21:06

I eftermiddags träffades ett helt gäng med collies och deras ägare på Mälarö BK. Där var min Hippie, hennes mamma Nadja, Bettan och Olles Gamma, hennes bröder Azlan och Speedy, Fia, Ester och Hippies moster Tilda.

Vi skulle ta "fart och fläkt-bild" som skall läggas på en hemsida med information om kringarrangemang för collie under världsutställningen 2008.


Vi samlades på appellplan, som turligt nog var helt tom. Alla hundar sattes med "stanna kvar" - d v s nästan alla - Hippie är inte säker på den grejen ännu, så jag stod kvar och försvann snabbt ur bild när flocken for iväg - fast här tyckte Bettan tydligen att jag kunde vara med - redigeras nog bort :0).

Alla hundar satt kvar och ägarna förpassade sig bakom Bettan som stod på knä  på planen och plåtade vilt när inkallningsropen kom och alla hundarna flög iväg. Hippie sprang förståss också, inte för att hon hajade varför, men kul var det :0)


Efterspringafort-bilderna så placerade vi allihop i en plätt med kvarvarande baldersbrå - väldigt dekorativ bild eller hur ;)

Fröken Hippie lyckades placera sig längst fram.


Efter all fotografering blev det fika i klubbstugan och så tittade vi på alla bilderna i Bettans medförda laptop - den tid när man måste lämna in film och vänta två veckor på kopiorna känns oerhört avlägsen måste jag säga :0)


Till slut gick vi ut med alla vovvarna igen och tränade, både lydnad opch budföring.

Hippie har bara gått budföring några få gånger men börjar få bra kläm på vad det går ut på, bra fart åt båda hållen och inga problem att gå till mottagaren. Marianne som stod som mottagare till Hippie, hade kokt hjärta att bjuda på, så Hippie hade först mer lust att stanna kvar hos henne, men så kom hon på var jag var och kom i fyrsprång tillbaka.


Och jodå, visst fick Stina och Bitte sin träningsstund de också, men inte så mycket som varken dom eller jag tyckte var tillräckligt - i morgon blir det ändring på det. Ni skulle sett deras min när Hippie fick hänga med för andra gången och dom fick vara kvar i bilen.......


Måste bara lägga till den här huvudbilden av Hippie, som Bettan tog på Collie-SM - mattes tredje lilla sötnos :0)



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards