Alla inlägg den 9 september 2007

Av Britta Hammarström - 9 september 2007 17:41

I dag går det lite på halvfart kan jag säga. En ordentlig skogspromenad med vännerna har fått räcka,hittade lite kantareller minsann!

Höll på och bytte på tvättmaskinen, spökdräkter ut och kamptrasor + hartrasor in - då ringde det på dörren. Och titta där! Där stod min systerson Björn - bor med familj i västerförort, på "vår sida" av stan'.

Björn och Maries mellanpojke Johan spelade bortamatch på Träkvistavallen (ligger tvärs över stora vägen , bara några hundratal meter bort). Janne skulle komma med Eli och fixa lite med min dator, passade bra att vi träffades på vallen och tittade lite på Johan.

Jag tog med hundarna och stod med Björn ett tag och tittade på Johan, som for runt som en liten eldslåga på plan (han är rödhårig :0). Janne och Eli kom och jag drog mig hemåt och fixade kaffe.

Vilken flax att jag precis gjort en stor äppelkaka!


Trevlig fikastund utbröt med allmänt familjeprat.

Björn mindes precis hur det var när Janne föddes, han var jättesur för att han inte fick följa med in på BB och titta på honom, han fick sitta kvar i bilen. Å andra sidan är de döpta samtidigt. Björns pappa var av rysk härkomst och föräldrarna tyckte att Björn skulle få bestämma själv om och när han ville döpas - och det blev samtidigt med Janne. Ett barn bars fram och det andra fick buga över dopfunten.

Björn och Johan avtågade och Janne tog itu med datorn. Eli susade runt och lekte, men hamnade snabbt i min säng (en favoritlekplats) med alla bilar - och naturligtvis deltog hundarna.


Sängen var faktiskt bäddad innan Eli tog över den :0)



Hippie ville också vara med. Eli kallar henne för "Pippi".


Nu tänker jag bara ta det lugnt och kvillra med tårna resten av kvällen :0)



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards