Alla inlägg den 12 september 2007

Av Britta Hammarström - 12 september 2007 20:42

I lördags kväll tänkte jag "nu är MH:t klart, nu blir det lite lugnare".....

Mmmmhhmmm....

Nu skall M1-M2 -kursen sys ihop, medlemsbladet skall göras, kopieras och skickas ut. MBK har beslutat göra ett enklare medlemsblad av Rapportören nr 3 - vi sparar en himla massa tryckeripengar och kan lägga mer krut på julnumret i stället. Jag har inte fått något material alls och att krysta fram en tidning bara för att det så skall vara, njae, inge´bra.


Valpkursens 4:e gång i dag, redan halvtid!

Valpspåren gick mycket bra, alla valparna lyckades kanonfint och alla glufsade i sig sina köttbullsbitar ur den lilla koppen på slutet. Efter kursen fick Hippie och hennes syster Humlan röja tillsammans. Agilityhagen var tom och hej vad det gick :0) Ut och in i tunnlarna och vilda språng på gräset.

Hade varit i skogen med alla tre innan kursen och även tränat med Bitte och Stina. Tog ner B och S ett varv till efter tjejernas lek och så åkte vi hem.

Tji gräsklippning :( - hade det på agendan, men precis när vi åkte hem kom en riktigt ordentlig skur - får bli i morgon.

Har stått i köket och strukit ett tag, slötittat på Idol på min lilla köks-TV  (platt och bra, får fint plats i fönstret vid frukostbordet). Idol är  verkligen inget jag brukar titta på - ursäkta, men det är ganska hemskt!!!!


I morgon blir det trevlig träff på Mälarö BK. Kompisen Karin kommer med sina tre västgötar och Lena kommer farande långväga ifrån med sina två. Sedan utbryter lite trivsam lunch och så träning.


Olle (som är bruks- och lydnadsdomare) kommer med, jag skall köra igenom appellydnaden med Lena och Olle skall "döma" - för att Lena skall få tävlingsmässiga förhållanden och även ett hum om var de står, inför höstens appelltävling(-ar). Sedan agerar vi väl tävlingsledare åt varandra  - alltid bra att någon dirigerar och att man inte bara går och tränar för sig själv, även om man är på olika klubbar och det finns andra runtomkring. Dirigeringen gör att man själv agerar mer som på tävling. Alltid lika trevligt att träffa båda tjejerna.


GGGrrrrrrrr!!! Nu är bilgalningarna ute och sliter däck igen - det LÅTER SÅ ILLA!!! I närheten av mig ligger en "Lidl-lada", den har en stor parkering, på andra sidan vägen och rondellen ligger en annan stor parkering, utanför en indrottsplats. Ett gäng "motorburen ungdom" har under mer än ett års tid, så gott som varje kväll och natt, roat sig med att med vrålande motorer och skrikande däck köra som galningar, runt, runt dessa parkeringar och denna rondell - dom kan hålla på en halvtimme! Fattar inte att deras däck håller så länge - på nätterna kör man gärna kl 01 30 och så igen kl 03 30 - jag är så van nu att jag bara vaknar till, muttrar och bankar till kudden och somnar om.


En del gör inte det vet jag, de har kontaktat polisen och undrat om man möjligen kan göra något åt det, men det går tydligen inte...


Tog den här bilden på mina änglar, som låg i ena Biabädden medan jag strök - bilden är tagen med telefonen, obra bild! men visst är dom för söta :0)













Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards