Alla inlägg den 4 september 2007

Av Britta Hammarström - 4 september 2007 20:07

Ut med hundarna vid 14-tiden, eftersom äldsta barnbarnet Sam väntades från skolan runt 15.

Mellanbarnbarnet Lisa åkte direkt till sin teaterkurs efter skolan. Fick springa i åska och ösregn och anlände genomblöt till teaterköret - blev torkad på plats :0)

Sam förnöjde sig med glass, frukt och TV, jag tog hundarna i bilen och åkte ut till Sånga-Säby,(ca 6mil t o r) för att hämta minstingen Eli på dagis. Stannade på vägen dit och snabbrastade hundarna en gång till, det råkade vara uppehåll i störtskurarna en stund.

Hämtade en glad Eli, körde hem - snacka om slagregn!!! Fick stanna ett par gånger, för torkarna orkade inte med ens på högsta hastigheten, hagel kom det också.


Snabbt in med Eli och hundar tork, tork...

Gav hundarna mat, Eli sällskapade med Sam i soffan och kollade på Discovery - stoora traktorer - Elis favoritfordon!

Jag gjorde middag till barnen, då kom Bettan. Hon skulle bli hämtad av Janne för att åka med honom ut till Kungsberga och chateau Hammarström - hämta och bogsera Pernillas Volvo till bilverkstan' , som ligger en bit från mig, sisådär en 6 mil t o r det också. (Pernilla är i skolan till kl 21 00 i kväll, därför ryckte syrran in för att hjälpa broder Janne).

Sam och Eli åt middag, Bettan sällskapsåt en liten bit - jag åkte ner till Tappström och hämtade Lisa från teaterköret.


Hem med Lisa, hon fick snabbt käka middag - panerade fläskkotletter, potatismos och grönsaker - mycket uppskattat av alla.

In med Lisa och Sam i bilen, skjutsade dem ut till Nyckelby och Sundby skola, där deras judokurs började kl 18 00.

Hem igen - och se, då kom Janne och hämtade Bettan, Eli fick vara kvar hos farmor.

Släppte ut hundarna i trädgården, regnet hade avtagit till dugg.

Eli, hundarna och jag umgicks sedan tills Janne kom och hämtade honom - efter att först ha hämtat Sam och Lisa på judon och skjutsat hem sin syster.

Nu skall jag göra om tidsschemat till helgens mentalbeskrivning för tredje gången - löptikar, in med reserv, reserven har kennelhosta, nästa reserv...

Jag går testledare och känner en smaskig förkylning komma krypande - skall inte klaga, den första på flera år, men naturligtvis, som alla förkylningar, kommer den olämpligt:0)


Och hur var er eftermiddag och kväll :0).........


Det kan låta som om Sam och Lisa har  hysteriskt många aktiviteter under veckan - icke - det har bara slumpat sig så att teatern och judon kolliderar.






Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards