Direktlänk till inlägg 19 oktober 2007

Svisch, så blev det fredag igen...

Av Britta Hammarström - 19 oktober 2007 16:56

Åkte ut till klubben med diverse pryttlar som behövs till mentalfigurantkursen som har sista kurstillfället på söndag. Så får distriktet 11 nya B-figuranter - välbehövligt!

Nu måste jag bara peppa de gamla B-figuranterna att gå vidare och utbilda sig till A-figuranter - där råder också brist.


Tränade med alla tre hundarna å baksidan. Efter träningen tänkte jag ha en lattjolajban-stund, bara lek och stoj. Jag hade inköpt två bollkastare, två långa skaft med skål i ena änden, där satt en boll - typ tennisboll. Med dessa skulle man kunna kasta bollen mycket längre - jaha. Visst, det gick att få iväg bollen en bra bit, hundarna for efter bollarna - kul, kul!

Det var bara det att efter cirkus 2 minuter var båda bollarna totaltrasiga - höll inte för någonting!! Definitivt inte för västgötarnas stenkrosskäkar och förmodligen inte för många andra kundkäkar heller - löjligt!

Försökte med tennisbollar, som är av betydligt bättre kvalitet - men se det gick inte alls det! Tennisbollarna var någon hundradels millimeter större, gick att sätta i skålen, men dö´svåra att kasta iväg - det är klart, det tjänar man ju inga pengar på, att det går att använda andra sorters bollar......


Köp inte en sån´ - totalt bortkastade pengar (tur ändå att de inte var dyra),  om ni  inte har en tandlös hund :0)


På väg till klubben så jag plötsligt en vacker regnbåge - wow! Den måste förevigas - det var längesedan jag såg en sån´. Innan jag hann stanna på lämpligt ställe och fumla upp telefonen, så hade den börjat försvinna - men se här - en liten bit syns i alla fall.


Städat lite, hängt tvätt i mitt fina torkskåp, som numera även är fastsatt i väggen - hustomten landade en liten stund och ordnade det - funderade också ut hur han skulle fixa arbetsbänken - inte helt lätt, men naturligtvis kom han på nån´bra lösning. Han muttrade för sig själv på ryska, medan han mätte och donade, men jag förstod ändå hur han tänkte - det blir säkert bra.


Nu tänker jag laga lite god mat, ta mig ett glas vin och kvillra med tårna resten av kvällen :0)

I morgon bär det å´mot Rosshyttan.









 
 
Björn

Björn

19 oktober 2007 21:27

Hej Britta,

Jag såg också den där regnbågen, såg den från bilen över en dunge solbelysta djupgula björkar symmetriskt inramade av den hela regnbågen. Efter snart ett halvsekel kan man fortfarande få se sånt man inte sett förut i en vanlig vardagssituation. Önskade jag haft kameran med mig och tänkte inte ens på att det finns något sådant i mobilen.

Kan inte fatta att det tog dig så lång tid att hitta Paul Potts. Till och med mina ungar älskar hans musik och faktiskt jag också som annars bara lyssnar på rock och blues. Han måste vara den största operasångaren sedan Caruso för han får sådana som mig att lyssna som aldrig brytt sig förut, tror jag somnat till Pavarotti någon gång bara.

AIK vann just borta över Nyköping, det är en bra dag idag verkar det som, en sådan när allt funkar, det finns andra dagar också.

Marie har varit dålig men är OK igen nu. Jag fick sitta med henne en hel dag på SÖS sedan hon kollapsat på jobbet. Hon blev yr och gick hela tiden åt vänster, höll på så 3 timmar och blev normal sedan. Dom röntgade hjärnan och tog en massa prover men hittade inte felet. Hon är OK nu men ska på fler undersökningar då dom vill kolla hjärtat bättre.

När ska du lära min sköldpadda valla får?

/Björn

http://www.sorkin.se

 
Ingen bild

Britta

20 oktober 2007 08:54

Hej Björn!
Kul att du tittar in :0) Men jag blev orolig över Marie!Virus på balansnerven? Eller har hon haft för mycket om sig och så har kroppen sagt ifrån? Jag ringer i nästa vecka.
Visst hickar det till lite när man ser en regnbåge :0) Inte blev bilden bra alls - särskilt när man tänker på de bilder du tar ;) men den syns i alla fall.
Jo, den här gossen Potts - han är rena askungesagan - hoppas han inte blir sönderexploaterad, men det här är ju vad han drömt om hela livet. Han såg så otroligt lycklig ut när han sa " det är som att sitta i en buss och åka och jag vill inte att bussen skall stanna".

Sköldpaddan, hmmm - visserligen skall fåren drivas lugnt och fint, inte hetsigt, men jag undrar....:0)


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards