Alla inlägg den 31 maj 2008

Av Britta Hammarström - 31 maj 2008 19:07

Den trpiska värmen fortsätter....

På förmiddagentog vi en halvtimmes promenad neråt sjön, på hemvägen kunde hundarna med svårighet låta bli att snubbla på tungan :0)


Så åkte jag med Ulla och Lasse och tittade på vår gemensamme vän Anders´akvarellutställning i Hantverksstallet på Gällstaö - som alltid helt underbara akvareller - vilken talang han har Anders.

Vi tittade också in på Jungfrusunds marina och det var årets överraskning för min del kan jag lugnt säga!

Det varvet har i många år sett ut som rena soptippen - men ojojoj så förändrat här var!

Snyggt, jättesnyggt! Massor med olika saker att göra på området, många otroligt lyxiga båtar i hamnen  plus en verkligt tjusig restaurang vid sjökanten. Jag kom faktiskt att tänka på Marina del Rey utanför Los Angeles - fast utan pelikaner och sälar :0)


Hemma tog jag hundarna i bilen och åkte till Busviken, gick med vännerna bort längs sjön och ner till en fin vik, där det oftast är tomt och kanonfint att bada, både hundar och sig själv - fast i dag avstod jag :0)

Bitte och Hippie skrek "äntligen" och rusade ut i vattnet - Stina gjorde som hon brukar, trippade runt i strandkanten och höll upp kjolen :0)

Bitte simmar som en säl.. rackarns, vatten i örat...


Som sagt, tassarna i vattnet, inte gärna mer :0)

 Ok då - jag kan väl gå ut en liiten bit, men då drar jag upp magen så att den inte blir våt...


Och så måste man tokspringa...

Återigen hemma rotade jag runt lite i rabatterna på eftermiddagen, skulle just, kokhet och svettig , gå in och duscha, när Janne, Pernilla och barnen dök upp på väg hem från en dag på Adelsö.

De hade varit vid den strand, belägen lite avsides, otroligt vackert, som vi åkt till sedan Bettan och Janne var en tvärhand höga.

Fixades raskt kaffe och här blev det ett gyllene tillfälle att prova min "Splasher", en lite rolig vattenspridare, som jag köpte i går.

Den gjorde succé :0)

Tur att alla barnen hade extrakläder med i bilen :0)




 När familjen Hammarström åkt, badade jag Hippie "på allvar" d v s med schampo - och så föning i ungefär 45 minuter. Nu är hon så fluffig och fin :0)

Oj! Klockan är snart halv åtta - dags att fixa lite ätbart..

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards