Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Britta Hammarström - 28 maj 2008 21:50

Skönt! Har jobbat med översättning av en medicinsk text från engelska till svenska - klar nu! Lite tom (..mare än vanligt) i bollen, men nöjd :0)


Sökträningen i dag gick bra trots värmen. Vi hölls i skogen ovanför klubbstugan - diskuterade noggrannt hur vi skall fortsätta träningen. Gjorde ordentliga legor, med klädda kompostgrindar, stora skynken + maskeringsnät - här skall icke synas ett hårstrå av figgarna!Gav resultat - vi frotsätter sålunda.


Jag hämtade Eli "extragång" i dag, ity hans fader skulle komma hit och tala till datorn. Nu är mailprogrammet fixat och jag har ny mailadress:britta@oxberget.se


Eli fyllde på depåerna lite i köket innan han traskade ut och lekte med "hunnarna". Kontrollerade också noga att både "Pippi", "Tina" och "Itte" fick sin mat.

Efter en glass, en jordgubbsfestis och en stunds gloende på "svambob fyrkant" (en uridiotisk tecknad serie som han gillar) var han redo för kompisarna.


 Tätt följd av Hippie (som vanligt) kollade Eli vindspelet, plingade fint!


Här hänger alla tre med  den lille mannen, men Hippie är aldrig mer än två steg ifrån honom.


Farmor, farmor! Dom jagar mig, hihihi...



Tack "Itte" - vill du att jag skall kasta igen?



E´ru me "Itte" ....

Hippie har redan en boll i munnen.



Jag är så GLAD att mina barn och barnbarn fått umgås med djur , i princip sedan de såg dagens ljus! Tycker så synd om de ungar som (av skilda orsaker) aldrig får uppleva den glädjen och kärleken och inte får lära sig att respektera djur!



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards