Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Britta Hammarström - 21 maj 2008 19:51

Jag börjar med att visa den här bilden - man suger på resterna av födelsedagsbuketterna :0)

Jag får någion slags "svensk herrgård om sommaren"-känsla när jag ser de här rosorna - förmodligen för att de ligger i en skål ur servisen "svenska slott och herresäten" (arv från svärmor).


Men nu blir det gnäll :(

Promenad, plockade så in bensintrimmern i bilen + garantibevis etc. Nu får det vara nog! 4 personer har slitit armarna ur led och skruvat på allt som går att skruva på - fanskapet går inte mer än 20 sekunder, hur vi än bär oss åt.

Mot Coop Byggmarknad skulle färden ställas. Det är bara det att Byggmarknaden i Bromma har packat ihop, mandrom måste åka till Rotebro, vilket inte är nästgårds (8 mil tur och retur Ekerö) - men bara bita ihop och åka.


Väl där, stegade man med raska kliv och trimmer och garanti i näven, fram mot kundtjänst. Förklarade problemet och tillade "jag vill inte ha den, jag vill inte ha en ny, hur blir det då? Får jag tillgodokvitto eller"....

Hahaha - ljuva oskuld! Här ges inga tillgodokvitton - glöm det!  "Vi måste skicka den till en verkstad och så får de avgöra om det är ett fabrikationsfel eller om det går att reparera". "Men jag vill ändå inte ha den tillbaka - INTE". Johodå, så måste det bli se - och OM det nu blidde så att jag skulle få återbetalning - då måste jag åka till Rotebro och hämta penningarna - 8 mil till.

16mil och en massa tid för  en pryl som inte fungerar, - ggggrrrrrr!!!!

Varför inte bara ge mig stålarna och skicka tillbaka eländet till tillverkaren och säga "varsågod, ta hand om"! En spött i havet för Coopen - och skulle dessutom rendera en nöjd kund.

Här har man varit kund i Coopen i över 40 år ,mest beroende på att det fanns i stort sett bara Konsum här till en början och så har man fortsatt av bara farten, dessutom vantrivs jag på Ekerös ICA - lite för snobbigt för min smak. Här handlar "golffolket" och de som kör SUV - och så kommer mandrom i sina hundkläder :0) - och så skall man behöva pröjsa bensin i 16 mil för en sådan här sak - usch och fy!


Men det är klart - jag kan köpa en pensionärsremsa och åka buss, tunnelbana och buss i ca två timmar vardera riktningen och så gå resten av vägen, åtminstone ena gången kånkande på trimmern - det blir ju billigare....

Nu är jag SUR!


Nu lämnar vi detta.


Sökgänget, i dag ganska litet, träffades på Lovö och tränade. Vi försökte verkligen göra det allra bästa för varje hund, somt gick bra, somt inte.

Både Lobo (Aussie) och Hippie har svårt att komma igång med skallet om de inte kan se ansiktet på figuranten - när de väl kommer igång så går det bra.

Här måste funderas lite.....


Åkte till Jungfrusundsskogen på hemvägen och gick promenad med alla tre. Ingen träning i övrigt i dag.

Har plockat lite hemma och skickat iväg den, till engelska, översatta rasfoldern om v-spets till övriga i WDS-gruppen.

Översatte den häromdagen och skickade den för korrektur till kompisen /v-spetsuppfödaren Jacquie i England - den fick godkänt med bara ett par smärre ändringar - det kändes bra.


I morgon förmiddag blir det skogen igen. De två ekipage som skall tävla appellsök på söndag skall få en "riktig"  testtävling.








Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards