Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Britta Hammarström - 11 maj 2008 21:08

På en annan blogg tycker  en västgötaspetsägare att det är helt ok att få "en etta" på WDS. Men - så fungerar det ju inte. Du måste får "excellent" för att över huvud taget gå vidare till konkurrensklass.På WDS koras EN VINNARE, d vs världsvinnaren - må det vara hane eller tik......resten får ingenting.Kommer du till WDS? Kommer du att vara i Stockholm flera dagar  under perioden 3-6 /7?Vi behöver fler personer  - reserver, med hundar - som kan stå några timmar  i rasmontern  - någon  av dagarna 3-6/7...Vårt största bekymmer är 5/7...God natt!Britta

Av Britta Hammarström - 11 maj 2008 17:32

Familjen ramlade in kl 11 - alla utom Sam och Lisa som är hos sin mamma.

Stekhett ute, vi fikade på baksidan och alla hävde i sig glass som om det var den sista glass som fanns att uppbringa på jorden :0)


Olle och Bettan hade med sig fröken Gamma  och herr Acke  - Eli hade måånga hundar att leka med. Han ger dem deras märgben, har dragkamp med dem och kastar boll åt dem - och allihop ställer snällt upp. I dag lekte Eli mest med Gamma och hon var med på noterna till 100%.


Så småningom dunstade folket och jag har ägnat resten av dagen åt att stånka runt i trädgården och göra lite halvhjärtade insatser här och där. Det mest genomtänkta var väl att jag planterat ut, dill, persilja, rödbetor och morötter i min fina "lådda". Har vattnat ordentligt, i stort sett allt utom gräsmattorna - kruttorrt!

Hittade vindspelet i garaget och hängde ut det i hagtornsträdet - där hänger det och plingar så fint - och håller de onda andarna borta :0)


Och Hippie har börjat löpa! Knappt sex månader sedan hon löpte första gången, jag blev verkligen paff! Trodde att hon skulle vänta till i juli någon gång. Nu får vi se om hon drar igång Bitte, då blir det verkligen ändring i schemat för juni-juli....


Allting blommar fullkomligt hejdlöst och på en gång- men hörni, inte skall syrenerna blomma före mitten av maj? Syrener hör ihop med skolavslutning i början på juni - voffo gör di på detta viset?

Det här prydnadsträdet står precis utanför min tomt - så vackert! Planterades ut av en granne, som inte ville ha det kvar, för många år sedan och mår tydligen bra .



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards