Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Britta Hammarström - 20 maj 2008 16:50

..måste ha haft ett elände att hänga med vädret i dag. Vilken spännvidd!Började lite snyggt med solsken och rätt ljumt väder vid 7-tiden i morse.

Mandrom var uppe med tuppen, tog vännerna och körde till verstaden med den trogna V70:an - dags för hälsokontroll och lite kirurgiska ingrepp - byte av yttre drivknutar fram.


Promenerade hem, fortfarande fina vädret. Planerade dag i trädgården - här skulle finputsas i rabatter etc.

Stora Jonseredklipparen bröt ihop i går, ena skakeln eller skalmen eller vad man säger, gick tvärt av, smack bara!

Broder Lars (som jag delar klipparen med) har i dag åkt till firman där den är köpt och får den lagad på garantin - alltid något.


Tog en kopp kaffe och tyckte plötsligt att det blev så mörkt - jojomensan, här tornade det upp sig! Kolsvarta moln kom med snabb fart in över Ekerö och så brakade det loss - stora tunga droppar - regnet tilltog och så kom haglet!!

Det haglade ett bra tag, jag gick och vred mina händer och undrade hur blomster etc skulle klara sig - men det tycks ha gått bra.

Regnet fortsatte fram till ca 16-tiden - och så vips! Var det borta, nu är det solsken och riktigt varmt - man blir inte klok på´t.


Ny promenad, för att hämta bilen.Lämnade kvar 14.300 hos verkstaden - man undrar stillsamt - har de guldpläterat hela motorn eller.....

VET NI vad en ny lucka till påfyllningen kostar? Alltså ytterluckan, den som låser, så att man inte kommer åt tanklocket - jo, 2 800 !!!! Är det klokt?

"Aamen vetdu det är lackeringen alltså, jäla dyrt att få den lackad vetdu".....

Jo tack, det kostar 1500 att lacka den lilla sk-tbiten - varför blev man inte billackerare????

Nåja, bara att ta tre djupa andetag och glömma det hela. Nu mår bilen finemang ett bra tag framöver - enligt gossarna på verkstaden mår den mycket bra, dessutom var det stickprovskontroll från auktorisationsmecket där i dag och min bil var objekt - så den är vederbörligen genomgången.


Nu tar vi det lugnt ett tag och så åker vi till klubben - lite träning och så är det medlemsmöte - blir nog kort, inga särskilda allvarligheter att avhandla.

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards