Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Britta Hammarström - 7 maj 2008 17:36

...men kan någon tala om för mig om jag hade kul på feschten...??


 Nähä...ingen schom vet, ingen schom vet.... då schlumrar jag ett tag till...


Dagens förväntade rysare förvandlades snabbt till ett besök hos veterinären med enbart positiva efterklanger - utom för Hippie då.....

09 30 fick hippie en pytteliten dos sedativ, sjönk efter en stund behagfullt ner golvet och låg där, med lugnande och snälla ord från matte i öronen.

Dosen var så liten att hon aldrig somnade, bara blev tillräckligt lealös för behövlig hantering vid röntgen.

Både höft- och armbågsledsbilder blev bra - veterinär Malin konstaterade att Hippie har utmärkta höfter - något som t o m jag kunde se på plåten, Malin kunde inte se något på armbågarna heller . Visst, plåtarna skall läsas av vet Kasström på SKK, men hittills har jag aldrig hört att Malin haft fel och hon uttalar sig inte så om hon tvekar.

Vi fixade alla papper, jag blev 1100 pengar lättare och så gick vi ut till bilen - Hippie gick själv, men hade lite svårt att hålla styr på benen. Vid bilen böjde jag mig ner för att lyfta in henne i buren, då slängde hon sig in själv, men bakbenen blev liksom kvar utanför - lilla gumman...

Matte hjälpte...


Hemma fick hon ligga och vädra sig på tomten, Bitte och Stina undersökte henne noga, tyckte att det luktade konstigt om henne, men var försynta och som de kloka götar de är, lät de henne i övrigt vara ifred.


Sedan blev det klubben och näst sista gången på valpkursen - hej vad det går :0)


Börjar så smått fundera på hur det skall hinnas med att trycka katalogen till collie-SM? Sista anmälningsdag för tävling är 13 juni, innan dess kan det inte bli - inte mycket tid att vinka på sedan...

Har inte hunnit prata med Bettan om saken, men känner jag henne rätt så har hon en färdig tidsplan även för detta :0)


Jag är lite trött känner jag  - man var nog lite mer spänd än man trodde, inför det här med ögon och röntgen - nu är det klart och då kan man slappna av....och bli trött..

Tänkte jaga runt med gräsklipparen, men det får allt vänta, dessutom har det småregnat lite och är i alla fall inte läge att klippa.

Nej, en liten promenad till och sedan en lugn afton.





Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards