Alla inlägg den 22 september 2009

Av Britta Hammarström - 22 september 2009 19:30

...att blogga om i dag.

Klev upp vid 07 30-blecket och började göra mig och vännerna i ordning för skogen. Såg ut att bli regn, så det blev regnställ på - bidde inget regn, det bara hotade hela tiden :0) men det blåste bra, så regnstället var ändå skönt.


Just det! När Stina och jag var på rallylydnadskursen i går kväll - så det blåste!!! Rallyskyltarna flyttade på sig flera gånger fastän de står i stadiga metallhållare.

Jag hade alldeles för tunn jacka på mig, frös som attan, tur att man rör sig mycket. Vi lärde oss några nya figurer och fick rita och göra egna banor - kul - och inte alls så plättlätt minsann!! Gäller att hålla riktningarna rätt i mun så att säga Flört  annars kan banan bli alldeles tokig.

Vi delades upp i två grupper och när banorna var färdiga fick vi gå varandras banor - lärorikt!

En kursdeltagare hade en gäst med sig - en tjej från Hawaii - hon tittade intresserat på hela tiden - det här var nya grejor för henne! Hon skulle vara här i ett par månader, jobbade på Färingsö Äppelfabrik och tyckte redan mycket om det här landet och människorna i det. Hade tre blandraser hemma på Hawaii och var impad av att våra hundar inte drog iväg så fort de fick av sig kopplet - "mine would go exploring and not listen as soon as I took of the leash" .....

Ok - kanske dags för en liten kurs där  Glad


Hippie fick jobba i dagens sökgrupp och var mycket duktig, hon växer verkligen i sökarbetet den flickan!

Jag tar Bitte i morgondagens grupp i stället - Bitte-Fnitte skall få gå en färdig appellbana, som ett första genrep före tävlingen i oktober.


Hem från söket - hemma hade Carina friserat äppelträden å det bästa, knökat in de flesta grenarna i sin bil och drog iväg med dem - jag fixar resten av grenarna i morgon. Carina tog också med sig ett  par blad från mitt plommonträd - några små rackare har käkat på dem, Carina hade sett exakt samma skada på flera plommonträd och skulle höra sig för ute på Gustavshill i morgon.


Så kom Sam och Lisa från skolan och vi pratade och pratade och så käkade vi hamburgare Tungan ute - yess! Skräpmat, men det är verkligen inte ofta det sker - dessutom var de hemgjorda....

När lisa och Sam hämtats åkte jag till klubben och har tränat med Hippie och Bitte. Funderade på att ta ett varv med Stina också men kände att där tröt orken - vi tart´i morgon Stina.

Nu skall sista fingret läggas vid  Mälarö BK:s tidning sedan är det tidningsfritt ett tag framöver.









Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards