Alla inlägg den 17 september 2009

Av Britta Hammarström - 17 september 2009 19:31

...och det underbara vädret består :0)

Undrar dock om det inte t o m var lite frost i natt - riktigt kallt när man stack ut näsan i morse - men solen värmde snart upp.

I denna dag i nådens år 2009 hade jag inget inbokat i min almanacka - hur kan detta komma sig? Ett totalt blankt blad - så härligt!

Vännerna och jag tog oss en lugn morgon. Så småningom masade vi oss iväg till klubben, där det blev en tur i skogen. Ett par klubbkompisar var där, snälla Åsa ställde upp och ropade igenom appellprogrammet åt mig och Bitte, sedan hjälpte vi varandra, Lotta, Åsa och jag med budföring.

Hippie fick jobba med klass II och Stina och jag roade oss med  "rallyfigurer". Det kändes så sköönt att i lugn och ro kunna ta hand om varje hund utan att ha mellejoners småsaker som skulle uträttas.


Så gled vi hem och jag drog av gräsmattan på framsidan. Därefter vidtog lite pyssel inför "Hundens Dag" som bryter ut på söndag - i Kungsträdgården.

Där skall Karin Ernflo och jag, tillsammans med våra fem götar göra reklam för och berätta om rasen. Mitt utställningstält blir "monter" och vi har med lite informationsmaterial,bilder m m - och framför allt - levande klappvänligt material :0)


Nu skall sista handen läggas vid Mälarös tidning, men det känns lugnt, allt är under kontroll. Väntar bara på lite (som vanligt....) sent material. Jag får börja införa böter vid för sent insända prylar :0)


kl är 19 44 och nu är det nästan helt mörkt ute - det går fort!




I morgon är åter en blank dag i agendan - den enda noteringen är att Carina, "min" trädgårdsmästare, kommer och klipper häcken och eventuellt tar vattenskotten på aplarna.

Sen´blir det nog klubben igen - bäst att passa på när det är så trevligt träningsväder - vi har ju också tävlingar framför oss.


Ni glömmer väl inte att rösta på "mission possible" på Aftonbladets hemsida - i tävlingen om Sveriges roligaste husdjur!









Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards