Alla inlägg den 18 september 2009

Av Britta Hammarström - 18 september 2009 16:55

...och dillar med inställningarna, vi får väl se vad det blir till slut. Just nu verkar det hela rätt läsbart...eller.....

Carina kom punktligt kl 09 00 och nu är oxbärshäcken klippt och fin, alla löv och kvistar borta. På tisdag går hon lös på aplarna.

Det hör med ROT-avdrag är inte dumt ;) - för det här betalar jag bara halva arbetskostnaden (häckklippningen, inte för äppelträden) och Carina begär tillbaka avdraget från Skatteverket. Häckklippning sorterar nämligen under "hushållsnära tjänster" och berättigar till avdrag.


Marianne, Sören och jag träffades på klubben och tränade duktigt, hjälpte också varandra med budföring (vilket alla hundarna bara vrålälskar :0) och avslutade med en platsliggning. Fika i solen på verandan, där Stina fick vara med. Efter fikat gjorde Stina och jag lite "krumelurer" och så åkte vi till skogs.

Handling, intitt hos Eva och Lena i hundshopen - köpte kex, mer torkat oxkött och ett nytt halsband + koppel till Stina. På rallylydnaden får man inte ens ha halvstryp, måste vara "vanligt" halsband och helst ett koppel med lite tung karbinhake, som hänger rakt ner.

Kopplet var ok, men halsbandet var faktiskt i  minsta laget, bytes i morgon.


Presentade mig själv med en DVD - "män som hatar kvinnor" - som jag skall kika på i kväll.

Presentade förresten - numera heter det ju inte presenter, utan "give aways" (ja jösses) - det här fick väl bli en "ge te´mej" då :0)


Skall nu ta ett tag med trimmern - men inte så väldigt allvarligt...

I morgon blir det klubben igen - då för diskussionsmöte och grupparbete kring uppföljningen och utvärderingen av SCK :s RAS-dokument - handlar alltså om collie.

Alla lokalområden har fått samma underlag för diskussioner och grupparbeten - resultatet sammanställes inför RAS-konferens på Kydingeholm 31/10.


Bettan och Mia har varit på snabbvisit på Mia och Ronnys landställe nära Tierp. Det här hittade dom i dag på förmiddagen.

  


Och här är Hippie med sin slutbelöning efter träningen (under träningen gäller beröm och gotter) - tänk att detta är sååååå kuuuul!

  






Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards