Alla inlägg den 11 september 2009

Av Britta Hammarström - 11 september 2009 18:06

...är städad och fin - maten till MH-funktionärerna utlagd  i kylskåpet, el-haren står på laddning, skott är inköpta - så! Alles in ordnung!

Fick ett återbud i dag - en riesentik har börjat löpa - förra gången hon skulle vara med på MH lyckades hon skära sig präktigt i ena framtassen stackarn´- minuten innan hon skulle in i MH-banan (dock inte hos oss).

Ringde in en reserv som blev överlycklig över platsen :0)

Har dragit runt med snabeldraken här hemma  - när man nu ändå var i städtagen....


I morgon skall jag träffa Magnus på klubben kl 12.Magnus är en av "hemmafiguranterna" och vi skall testa haren.

Skall också fixa mackor så att funktionärerna kan ta en fika med god macka innan de tar upp första hunden i skogen på söndag.

Får själv sovmorgon på söndag - ovanligt när vi har MH på klubben :0) men åker ut och fixar lunchen - vill gärna se några av hundarna också.


Detta väder - det är bara så fantastiskt - ljumt och skönt ute, det här är faktiskt bättre än tropikhettan tidigare i somras.

Dessvärre ser det ut att bli regn på söndag :( men det kanske bara blir lite skvätt. Ingen hit att vara funktionär en hel dag i ösregn.....


Nu skall jag fixa middag, sedan bänka mig och titta på en av de filmer som jag köper då och då, men aldrig verkar ha tid att titta på :0)


Den här bilden var söt tycker jag!

  


Och så måste jag ju presentera vår yngste sökfigurant :0)

Ännu så länge figurantar han i bärsele på mammas mage. Niclas - 7 veckor, var pytteliten när han föddes, men har jobbat upp sig duktigt - har i dag en matchvikt på 3.5 kg!


  





Av Britta Hammarström - 11 september 2009 08:46

...höghastighetståget jag klev på någon månad sedan börjar nu äntligen dra ner på farten - nästa vecka stannar det nog.

Jag vet inte vad som hände men plötsligt jagade jag runt och visste inte hur jag skulle hinna med allt. Det var tidningar, möten, valpkurs, PM till MH,barnbarn, jobb, träning, hjälpa till här och hjälpa till där - och så fanns det en trädgård och ett hus som skulle hållas ordning på.

Vännerna får hela tiden sitt, det är prio 1.


Nu är det mesta under kontroll och jag kan hämta andan lite. Visst brukar jag se till att hålla mig sysselsatt, men nu blev det bara för tokigt :0)

O-bra...


I dag skall jag fylla i MH-protokollen, men det är ett stillsamt jobb som inte tar så lång tid. Kl 12 skall jag hjälpa Marianne att städa klubbstugan - inte heller något våldsamt slitjobb - resten av dagen blir det bara hemmafixande.

Har stigit upp för en liten stund sedan, vädret är fortfarande underbart, ställde upp altandörren när vännerna fått mat tidigare, så de kan gå ut och in som de vill. Västgötarna vill inte :0) dom limmar sig på matte i sängen tills hon går upp, men Hippie ligger gärna ute.

Skall väl masa mig till duschen och sedan se till att komma i paltorna och käka frukost - läsa DN i lugn och ro och ta en skogspromenad med vännerna före städning av klubbstuga.

En lång vända i skogen är det absolut bästa sätt som finns att varva ner på - och då menar jag inte att springa så fort man orkar - inget för mig :0) Nej, lagom promenadtakt så att man hinner se naturen och hur vännerna umgås.


I går var jag och hälsade på lilla Ida, hon belv väldigt glad när jag kom, men antagligen lite besviken eftersom hennes älskade mamma inte var med.

Hade varit och köpt några mattor och slank sedan in på Plantagen och köpte 4 kompostgrindar till Britta - företagsamma Ida hade fösökt forcera staketet häromdagen när en katt satt och lipade åt henne utanför. Anstränger hon sig riktigt så kommer hon nog över - men nu står kompostgrindarna precis innanförstaketet, så det blir inget av med det :0)


Mattorna får vänta på att bli utlagda. Först skall parkettgolvet i vardagsrummet tvättas och polishas. Förra gången (och alla gånger innan ) var jag "duktig" och släpade jag runt möblemanget själv och fick f-n för det i flera dagar efteråt  - och fick naturligtvis bannor av barnen för att jag inte bad om hjälp.

Nu skall jag vara förståndig och göra det - be om hjälp!


Mot duschen!







Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards