Alla inlägg den 21 september 2009

Av Britta Hammarström - 21 september 2009 15:51

Karin och jag tackar för positiva kommentarer om Hundens DagSkrattande

Jo, visst tror folk oft att västgöten är en jakthund - blandar ihop den med älghund och jämthund. Och visst skulle man vilja att rasen var lite mer känd - men inte för mycket.......

Inte så att det blir ett nytt "Lassie"- eller "Pongo"-syndrom. Men det tror jag aldrig kan hända med den lilla göten.


Näst sista gången på valpkursen var det i dag, 7 ggr med kanonväder, får se hur det blir sista gången. Har bestämt mig - det blir inga valpkurser nästa år - nu vill jag ha ett kursfritt år - det övriga jag gör för klubben får räcka ett tag.


Gick en match med Telia i dag - ingen "bråkmatch", nej då, jag ville bara bena ut lite saker.

Jag har ju alla mina abonnemang i Telia, fast och mobil telefoni, fast och mobilt bredband. Ville kolla om en så trogen kund har möjlighet att få någon slags kombinationsrabatt - nähäää.

Jag läste någonstans att Tre eller 3G kanske dom heter, hade något erbjudande om att man kunde koppla hemnumret till mobilen och slippa fast telefoni - för något fantastiskt billigt pris förståss.


Kollade med Telia - nix det erbjudandet har inte dom, men det fanns andra varianter.

"Du kan ju göra en prisplan"! "Ähhh, en prisplan, vad är det"?? Och så kom en ström av ord där jag försökte hänga med - himmel och plättar vilken snårskog detta ärSkrikandes

Det finns "familj", "till vänner"," prata mer", "prata på"......och så "prisplaner".



Till slut lyckades jag (trooor jag) förstå att jag, för 30 penningar /månad (30 silverpenningar???) kan ringa gratis lördag-söndag och efter kl 18 -endast en uppkopplingsavgift på 69 öre tas ut - sen´kan man prata i flera timmar om man vill. (gällde fast telefoni,jämfört med den vanliga avgiften på 2.50/minut - rätt dyrt tycker jag)


Att ha endast mobilt bredband till båda datorerna, både den fasta och lap-topen gick rent tekniskt -men!! hastigheten blir ju väldigt låg och använder man mer än 5GB/månad så sänks hastigheten ytterligare -inge´bra.

Gör man t ex tidningar så hanterar man ju rätt tunga filer och då behöver man ett snabbare bredband - alltså får jag ha kvar båda bredbandsabonnemangen.


Kändes som om en liten härdsmälta var nära innan jag lyckades haja allt - om jag nu gjorde det Obestämd


Nu skall vännerna tas om hand, sen´åker Stina och jag till vår kurs tralala!




Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards