Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Britta Hammarström - 20 juli 2009 15:53

Kära nån´- säger Nalle Puh när det händer något ;)

Gick i skogen ovanför klubbstugan med vännerna - plötsligt ställer sig Bitte och Hippie vid en stor sten och stormglor neråt, Bitte stampar till och säger "bjäff" och båda backar ett steg.

"Iiiiiik en orm" tänker mandrom och ropar snabbt tillbaka flickorna. Kopplar alla tre och går försiktigt fram för att se vad det var, hundarna bakom, jag före....

Och det här är vad jag såg - liten gullevän ;)


 


Har inte sett en igelkott på flera år - och nu två stycken på bara några veckor. Jag har gått i "klubbstugeskogen" sedan 1980 och aldrig tillförne sett någon där. Hoppas du får vara ifred lilla vän. Skönt att man har hundar som inte bara blint rusar på och skall ta utan kollar läget lite och har lite självbevarelsedrift ;) (och tänk - ändå har de gjort MH och hängt i trasor...:0)



Av Britta Hammarström - 20 juli 2009 11:18

- som solen månd´skina...

Jo, men här skins det inte, här ramlas det runt i örongångarna :0)

Var hos min husdoktor i dag - lika lugn, vänlig och förtroendeingivande som vanligt.

Min fundering stämde överens med dr Thomas uppfattning - det är "kristallsjukan" jag råkat ut för. Helt ofarligt och kommer att gå över av sig själv - bara irriterande så länge det varar. Blodtrycket var det inget fel på och min tinnitus är nog en egen liten grej, hänger inte ihop med snurret.

Jag har "syrsor" i öronen men det är inget större problem,det är något jag delar med en stor del av landets befolkning -  jag vet människor som har så kraftig tinnitus att det totalt förstör deras liv.

Att yrselattackerna avtar under dagen beror på att man helt enkelt tröttar ut den här reflexen när man vrider på knoppen - vilket man ju gör rätt frekvent så länge man är vaken.

"Yrselattackerna" - låter dramatiskt men det är det inte - de varar bara några sekunder varje gång.


Dr Thomas tyckte bara att jag "kanske kunde ta det lite lugnt ett tag" (han log lite finurligt när han sa det - jag undrar varför ;) - inte klättra på stegar eller tvätta fönster t ex.

Jag lovade att vara jättelugn - i alla fall ganska.......


Så - då stänger vi "sjukan" för ett bra tag framöver :0)


Regnade 7mm i natt - betydligt friskare och renare luft i dag. Vi skall ta en liten tur ut till klubben, lite stillsam träning med Bitte och kanske en fika om det finns några andra där.





Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards