Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Britta Hammarström - 16 juli 2009 15:01

..huj vad dagarna går...Öppnade fönstret lite mer i mitt arbetsrum på övervåningen i morse - mamma råget stod en bit ut på fältet och tittade upp på mig. Vi stod där och "konverserade" en liten stund - sedan klev hon makligt iväg in i höga gräset.



Det är en sådan där typisk svensk "lagom-dag" i dag. Lagom varmt, lagom med moln, lagom med sol - fler såna´vill vi ha.

Har rensat mig igenom två rabatter på morgonen - tog också  en promenad med vännerna.

Lämnade dem sedan suckande och mumlande.....

Åkte till Coopen vid Bromma flygplats för lite inköp av prylar som inte finns härstädes. Texxempel nya skydd till spisplattorna. Lyckades bränna en för eoner sedan, har nu tröttnat på att titta på den - nu blänker fyra nya "obrända" skydd på plattorna.

Coopen brukar ha fotoramar - nähä....slutat med....


Attans, måste man åka till Vällingby för det :( äh, det får bli en annan dag.

Handlade lite mat, kollade in cykelpriserna - riktigt hyfsade - jag måste nog investera i en ny 3-växlad så småningom. Den jag har är väldigt ranglig och bara en växel funkar - känns inte som en bra idé att gå till reparatören - får bli en ny.

Vill gärna kunna cykla med vännerna, särskilt med Hippie, som behöver mer konditionsträning än de små grå - de motionerar oavbrutet ändå :0)

Klev ut från Coopen -  flinar åt mig själv - mitt över  parkeringen ligger Expert Foto, har förmodligen legat där i flera år - inte kom jag ihåg det ;) Så ofta är jag vid handlingsmetropolerna ;)

Klev raskt in där och köpte min ram.


Nu hänger Hippies lydnadsprovsdiplom i "skrythörnan"


Jag är väldigt stolt över vad mina hundar lyckats med under åren - tänker inte hyckla och skrapa med foten - jag är jättestolt!

Men högst smäller Clara Clucks certifiering som tjänstehund i bevakning - för det certifikatet är unikt! Har aldrig varit tidigare och kommer inte att bli någon mer västgöte som innehar titeln  tjänstehund i bevakning.


Blev ingen skogstur i går afse. Klippte i stället gångarna ute på fältet - totalt igenvuxna, min duktiga Jonsered storknade gång på gång, men startade snällt efter varje hostattack  - och så tog vi den lilla vändan i stället.


Den tjusiga hjulångaren gjorde Sam till sin farfar för 4-5 år sedan.



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards