Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Britta Hammarström - 19 juli 2008 19:30

"Som tidigare meddelats" - som det brukar stå i avisorna - så fyllde Janne 38 i går. I dag var det fördelsedagsfika på Ettans väg i Kungsberga.

Fina vädret,förutom födelsedagsbarnet, Pernilla och Eli så deltog  Bettan, undertecknad och Pernillas  pappa Per-Erik, Olle var hemma och passade valpar. Sam och Lisa är på västkusten med mamma.


Gräddtårta med jordgubbar är ett absolut måste på Jannes födelsedag - har så varit i alla år - den här delikata skapelsen har föllsebarnet själv tillverkat - good!


Efter intagen tårta och fika ville Eli "blåsa blubbor" - han vaknade ur middagsslummern strax före kaffekalaset - eller, hade han verkligen vaknat??? Skönt att luta sig mot pappa och långsamt återvända till verkligheten.


"Blubbor" är såpbubblor , något som Eli tycker är hur kul som helst. Det står en bytta med diskmedel och vatten på tomten, plus diverse plastmojänger (ser ut som mattpiskare ungefär) som man kan göra värstingbubblor med.

Eli "blubbade" ett tag, lämnade sedan denna lek och gick på nya äventyr - klappa familjens katt Simon t ex .


Men vi vuxna tyckte att det här med såpbubblor var störtkul, så vi fortsatte ett bra tag

Bror Janne och syster Bettan

 Här fick Janne ihop en häftig bubbelserie, Per-Erik beundrar och Pernilla laddar för eget "blubbande"


..och det blev ju klart godkänt :0)


Tänk så roligt man kan ha med lite diskmedel och vatten..

Efter fortsatt trevlig samvaro i det fina vädret åkte jag hem till vännerna som upprört undrade om jag hade en aning om vad klockan var??

Jestanes, de hade fått vänta en hel timme på middagen - att jag gett dem en liten "stödmatning" innan jag åkte, hade de totalt förträngt.


I förmiddags skrotade vi runt i skogen i över en timme - i dag fick Bettan med sig grovrensade kantareller hem :0)

Nu på kvällen har jag bara aktiverat gänget med balla bollekar utanför tomten - ingen annan träning, kände bara inte för det och då skall man inte framhärda, det blir aldrig bra.


I morgon är det månadstävling på klubben - träningstävling, något som är kanonbra! Man blir kommenderad och allt är precis som på "riktig" tävling - fast inte.....

Väldigt bra sätt att stämma av var man står i träningen. Jättebra också för hundarna att träna tävlingsmässigt, men ändå på trygg hemmaplan.






Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards