Alla inlägg den 7 juli 2008

Av Britta Hammarström - 7 juli 2008 17:48

...och det är jag med :0)

Lördag kväll blev det 11 personer till middag, två engelska gäster till flöt in med resten som varit på Almare-Stäket.

Våldsamt roligt hade vi, till slut bara orkade man inte skratta mer utan bara satt och pep och fnissade.Skjutsade campinggänget tillbaka, fick hjälp av snälla Mikaela som tog två i deras lilla hyrbil och jag tog resterande fyra.


Plockade undan hemma, fast härvarande gäster hade gjort så gott de kunde.Tittade lite på den DVD som Jacquie satt ihop, med arbetande västgötar, lydnad, spår, agility, freestyle, vallning,räddningsarbete.Men inte så länge, jag Ingrid och Ivy bara stöp isäng och fick sova hela sex timmar den natten.

Upp i ottan söndag, Mikaela och Ulle kom på utsatt tid, vi drog till campingen och stuvade in stuggänget och for vidare till Mässan. Efter diverse trixande vid infarten lyckades vi alla få bra p-platser nära huvudingången.


In till ring A15 och 16, jisses så mycket v-spetsfolk från när och fjärran och så många  hundar! Och så roligt att träffa så många på en gång - roligt att

t ex träffa dig Pernilla :0) Men jag hörde aldrig vad du fick för bedömning på dina hundar, eller hade du bara med dig en? Ursäkta - men på söndagen började det sakta pyra i proppskåpet och jag fick verkligen anstränga mig för att hålla huvudet någorlunda klart.


Bedömningen ramlade på, vi satt nästan uteslutande vid tikringen eftersom vi hade tikar - jag hade gärna tittat lite på gossarna också men man orkade inte ranta runt för mycket.

Bitte fick "very good" och Stina "excellent", precis som jag förutsett. Tyvärr hade SKK betällt för få excellent-rosafletter, så det kunde vi inte köpa någon.

Man fick stå i Ormen Långe-kö vid prisdisken, lämna namn och adress, betala och beställa en om man ville ha den.

Jag frågade om man kunde ringa och beställa - men se det gick icke!

Eftersom jag hade alla dessa människor att ta hand om och se till att dom kom hem till mig och andra platser, kunde jag inte stå i den långa kön - vi fick bli utan rosaflett. Lite tråkigt, men vi har ju diplomen.


Mikaela och Ulle fick också "excellent" på lilla Julie som skötte sig galant (matte med) - jag trodde Mikaela skulle svimma när hon kom ur ringen :0)

Återigen grattis till er båda !

Och Karin och Deja då! "Excellent" och 3:a i öppenklass tikar - jiiihaaaaa!

Installerade folket hemma och gasade iväg och inhandlade middagsmat. Det fick bli grillade revbensspjäll, potatissallad och grönsaker. En stor fet wienerbrödslängd till kaffet.


Så mycket onödigt som jag smetat i mig dessa dagar har mina läppar inte vidrört på ett halvår :0) Ändå har jag tappat 1,5 kilo - undrar varför........

Återigen skrattfest - vilket härliga människor detta är ! Så mycket kunskap, humor och galenskap :0)


I går kväll var vi bara 6 vid bordet. Två engländare återvände dödströtta till campingen, direkt från Mässan, Ulla och Jean från Canada blev uppraggade av Ullas syster på utstället och forslade till Södertälje, där de stannar till hemresan. Ingrid packade och körde till sin pappa och resten av släkten i Uppsala - hon återkommer i morgon och hämtar Ivy.

Mikaela ställde upp igen och skjutsade Chris och Jacquie till campingen. Plocketiplock, släppa ut vovvar för sista gången och så föll jag som en fura i sängen.

Sov till 8 i morse, när jag gick upp kände jag mig som en zombie, orkade knappt sätta fötterna framför varandra -  nu vare´klartt, nu kunde man slappna av och då bara bröts alla förbindelser med hjärnan och jag fumlade runt i nedervåningen och försökte lista ut vilken dag det var...

Ivy kom ner  med lika trötta steg - vi "poured a cup of ambition", en till och jag började så sakteliga känna att mina två hjärnceller hittat varandra - men i mycket medtaget tillstånd.


Vi två - spillrorna av det galna sällskapet som kamperat ihop sedan i onsdags - ägnade förmiddagen åt en dyngsur promenad ner till sjön med vovvarna, bytte till torra kläder och tittade på lite av mina hundvideos.

Efter ytterligare en kopp kaffe orkade vi pallra oss ut i bilen, vännerna var med, och så åkte vi till Drottningholmsparken.

Vandrade runt lite i "lilla Versailles" och runt slottet , Ivy "aaaa-ade" och "oooo-ade" och  knäppte vilt med kameran.

Tillbaka till bilen och till Kina slott. Fyrbeningarna fick nu vara kvar i bilen och vi släpade oss upp till "murcaféet" (jo det är inbyggt i en mur) där vi intog obligatorisk våffla.


Jaha, nu är vi hemma och försöker i stort sett hålla oss vakna åtminstone ett par timmar till - om inte annat så för att vännerna behöver ut im garten ett par gånger till.

Ivy hämtas av Ingrid  i morgon vid 9-blecket  - och av, inte 10, utan 11 små negerpojkar återstår bara en :0)

Det kommer att kännas bra tomt efter alla  - men jag tror att alla har haft precis lika kul som jag! Sk-ttrötta är vi allihop men hej och hå så skoj det var.

Hoppas ni kommit hem ordentligt Mikaela, Ulle och Julie - men ni flög vä'l hem ;)


I morgon skall jag kolla mina bilder - har inte tagit så himla många, inte hunnit, men några i alla fall.

Å andra sidan har Mikaela tagit 600 bilder......


Oooopps!

Glömde en inte helt oviktig detalj - Skogsbygdens Nora Supernova blev åter BIR och Skogsbygdens Hjärter Ess BIM - grattis, grattis!


 











Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards