Alla inlägg den 10 juli 2008

Av Britta Hammarström - 10 juli 2008 22:10

Har nu fått tillefonsamtal och mail från nästan alla  som jag haft glädjen att  få ha som gäster på ett eller annat sätt under WDS - de har kommit hem ordentligt och alla mår bra.


Jacquie och Chris hade dock en hel del trubbel på vägen hem. Flög med Ryanair från Skavsta till Stanstead, där hade man av okänd anledning "closed the gate" till deras flight vidare till Cornwall, trots att de var där 50 min. innan och 40 minuter är deadline.

Palaver utbröt, flygpersonalen tittade i taket och vägrade släppa in dem - förmodligen var deras biljetter redan sålda....

De fick hyra en bil och köra till Chris´hem i Cornwall, kom fram 02 30 på morgonen, lagom möra. Stöp i säng, sov några timmar och så drog de iväg och hämtade hundar hos Chris´ goda vän som har hundpang.

30 minuter innan de anlände hade Jacquies tik Gulda lyckats skära upp en trampdyna på något under promenad, panginnehavaren var just på väg till veterinären när de kom.

Sövning, operation, 180 pund......

 Men nu är allt ok, Gulda får stanna hos Chris i lugn och ro några dagar,

Jacquie har åkt hem till sig och resterande hundar, som mådde hyvens och tagits väl om hand av god vän.


Ingrid ringde för en liten stund sedan - vi måste alltid kolla tiden noga, det är 9 timmars skillnad mellan Simi Valley och Ekerö - när hon ringde var klockan ca 22 här och 13 där.

Även där var allt ok, flickorna och Duncan hade klarat av alla hundar och hästar finemang.Nu väntar jag bara på att Ulla i Canada skall höra av sig, men hon har nog precis kommit innanför dörren - kommer nog rapport i morgon.


Varje gång jag kramar Ingrid, Ivy och Ulla och säger adjö så undrar jag - kommer vi att ses igen?

De är på andra sidan klotet - tack och lov för telefon och mail - men om Gud vill och rumpan håller så kommer vi att träffas igen.


Tack Pernilla för dina bilder - jättesnällt att skicka dem ! Du upptäckte säkert också att man måste i princip stå inne i ringen , för att få en hyfsad bild :0) Vi måste nog skaffa en tocken där superkarmera, sådan som min dotter Bettan har och som Mickan och Ulle har :0)






Av Britta Hammarström - 10 juli 2008 19:25

Mina bilder från veckans joppejdi blev bara blähhh, endast 2-3 bilder är värda att spara. Jag slet upp kameran då det fanns en sekund över och knäppte, resultatet blev därefter :0)

Tur att andra tog desto fler bilder.

Fick några finingar från Ulrika i går (fotograf är alltså Ulrika Petersson)

Men Hippie - så här gör man inte med sina gäster....

Fetsmocka mitt i nyllet va!



Bra på att springa är de, båda två..


Här kommer mina bilder


Tre stiliga  damer i västgötaspetsmontern - fr vä. Lillemor Andersson, Madeleine Helgesson och Eva Helgesson.


Ett grymt koncentrerad Mikaela i ringen och en fint uppställd Julie.

Mikaela har tyvärr tappat bort sitt ansikte och har bara håret kvar.......


Ingrid och Ivy precis före avresan i tisdags.


Ivy och vännerna, på vår blötblöta promenad måndag förmiddag.


Jag skulle just ta ett par bilder på Ivy och hundarna, vid strandkanten, när den här familjen dök upp.

Herr Svan hissade väldeliga, lät som en hel ormgrop, kom närmare och närmare och började treva efter en sten med ena foten, helt klart visande att här tänktes det gås i land och nypas  - då retirerade vi lite...

Bitte var förståss framme, stod på den sten som är precis bredvid Mr Swan och såg ut som "din löjliga slingerhals, tror man e´ rädd för dig va - snälla matte säg bara ett ord, så att jag får jaga iväg ´en "!

Matte sa inte det ordet utan "nix, Bitte det blir inget av med det, här skall du vara".

Muttrande och blängande i sidled kom Bitte tillbaka till oss "aldrig får man ha nåt´kul ...jämt skall hon bestämma....tänk att få slå en ögla på den där trädgårdsslangen".., jag tyckte hon sparkade iväg en liten sten med ena tassen......


Har för ett tag sedan hjälpt Olle att dra hem deras Ford från verkstaden. Forrrden inköptes för två månader sedan, nyservad och såld av absolut pålitliga personer.

På väg hem från Södertälje skar motorn och snabbt gick det!  - tackar för det !! Verkstaden skakade på huvudet och nu får den väl säljas som reservdelsbil. De arma personer som sålde den vrider sina händer, men ingen klandrar dom, detta hade hänt även om de haft bilen kvar.






Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards