Alla inlägg den 9 juli 2008

Av Britta Hammarström - 9 juli 2008 19:40

...blev det väldigt snabbt. Tvära kast mellan internationellt umgänge, festivitas, spring-i-ring och så  alldeles vanlig vardag.

I dag känner jag att normaltillstånd har inträtt, har börjat upptäcka världen omkring mig igen, total avhållsamhet från tidningar, TV etc har rått sedan förra onsdagen.

Nu har jag gått igenom alla DN, sparat korsorden och börjat beta av dem. Alltså korsord är klart beroendeframkallande :0)


Fin armbandsklocka ( i titan) inköpt till konfirmanden Sam, blir present från både mig, faster Bettan och Olle.

Två hyfsade promenader i dag  med vännerna, men inget mer. Så mycket ork är det inte ännu att jag har aktiverat deras små knoppar också.

Å andra sidan har det varit aktiviteter för dem så det räcker. Utställningar, tävling, Bitte och Stina borta i två dagar (inte på nätterna), Hippie hos Bettan ett dygn, fullt med folk och främmande hund här hemma.


I morgon tar vi ett tag igen - träffar träningskompisar på klubben och börjar jobba. Nu vet jag att Hippie har snappat det här med sök, nu skall matte skärpa till sig också :0)

Hoppas verkligen att det inte blir problem för Hippie med platsliggningen, men jag tror inte det. Hon var inte så påverkad vid andra omgången, tappade bara koncentrationen och visste inte riktigt vad det handlade om plötsligt.

Koncentration ja - det behöver den lilla damen mycket av - hon är väldigt lättstörd än så länge.

Känns bra att ha gjort den här tävlingen även om resultatet var tunt  - nu har vi en plattform att jobba från.


Bitte och jag får jobba på med lydnadsklass två, kanske vi hinner med en tävling till innan det är bröllopsdags :0)

Och lilla Stina då.....

Jo, lilla Stina får nog fortsätta att göra "kuliga saker" och springa runt och vara vacker. Det räcker att försöka tävla med två hundar.


Stina jagade väck fetsnoken i dag. Den låg nere vid krusbärsbusken - det förstod jag när Stina plötsligt smööög fram, stampade med framtassarna och vrålade till och så backade hon blixtsnabbt.

Mer Myrr i häckkanten är vad som gäller. Jag vill inte ha ihjäl, bara hålla borta från tomten.







Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards