Alla inlägg den 8 juli 2007

Av Britta Hammarström - 8 juli 2007 19:34

http://www.freewebs.com/stubbochsvans/

Det här är adressen till en väldigt trevlig hemsida - speciellt  för dig som har västgötaspets - men även för dig som har hund av annan ras.

Anna är en mycket, mycket duktig tjej! Relativt nyutexaminerad från Ultuna, tränar sina två västgötar med intresse, omsorg och kunnande.

Anna och Grålötens Yra Yrsnö gjorde en bejublad  freestyle-uppvisning på västgötarnas huvudutställning i Västerås, sedan dess har de tävlat officiellt och gjort mycket bra ifrån sig.

Asco är ett veritabelt krutpaket :0) Här har Anna en hel del att jobba med.... Jag är personlig bekant med Ascos pappa (Grålötens Vandra Vidare) och har full förståelse för vad som finns i Ascos gener på pappas sida...

Förutom att vara en duktig matte och tränare för sina hundar, är Anna också en fantastiskt duktig fotograf! Det är hon som tagit den här bilden på min älskade Clara Cluck, nästan 14 år då bilden togs.



Av Britta Hammarström - 8 juli 2007 18:21

...är himlen i dag - och det läcker oavbrutet uppifrån.  Inte sådana gräsliga mängder som man fått söderut, men präktigt blött är det.

Son och sonhustru lyckligen hemkomna från London. vilken resa det blev - när de skulle hämta hyrbilen på Stanstead, meddelade bilfirman att inget av deras Visakort fungerade - här hemma har de fungerat alldeles utmärkt.

Samtal från Janne till modern som fick göra brandkårsutryckning och flytta om pengar på diverse konton så att de kunde ta ut kontanter och trycka i halsen på biluthyrarna.

10 mil att köra till platsen för vigseln - M40 avstängd!!! Jag har inte fått alla detaljer, men de kom fram när halva middagen var aväten, missade alltså vigseln. Stort jubel när de väl kom fram, de fick mat och kunde fortsätta att delta i den fantastiskt trevliga bröllopsfesten. Sicken helg!


Jag har just badat Hippie och fönat henne torr. Det tyckte hon var väldigt skönt. Västgötarna höll på att skratta ihjäl sig, "det var det löjligaste..... hähähä, skall hon inte ha mousse i pälsen också¨".....

Dom badar man, gnuggar av lite med en handduk, sedan breakdansar dom runt i huset i en kvart, så är  det klart.

Hippie blev plötsligt en collie när hon var färdigfönad - pälsen verkade ha vuxit minst en 6-7 cm :0) fluffig krage, fana på svansen, byxor och så de fina öronen - wow!

Nu börjar vi ladda för Möklinta - åker tisdag, själva jippot är på onsdag. Det kommer en västgötaspetsvalp dit också, den skall bli kul att se. Har sett honom på bild, han är makalöst söt!




Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards