Alla inlägg den 5 juli 2007

Av Britta Hammarström - 5 juli 2007 16:34

I dag har vi haft en slappardag. Strålande väder, mycket varmt, fuktig värme, nästan lite kladdigt. Så har det varit hela veckan. Regn på nätterna, lite murrigt på morgnarna, men så plötsligt har solen kommit och så har det varit helt fantastiskt resten av dagen.


Märkligt! Enligt SMHI skall det regna även på dagarna - men icke!

Pratade just med släktingar i Blekinge - mycket vatten är det där! Deras hus ligger högt som väl är, både tomt och hundgård är odränkta, men grannens gräsmatta står helt under vatten.


Fick igång den %&# :(  grästrimmern i morse (nyinköpt bensindriven) - vilket sliiiit innan den startade - men väl igång var den väldigt mycket kraftigare än den mjäkiga eldrivna jag haft tidigare - där tråden bara trasslar ihop sig, går av, försvinner in i dosan.......


Jagade runt lite med trimmern (hundarna inomhus), bara för att visa den vem som bestämmer :0)

Sedan till massösen - denna gudasända människa! Här går jag nu, kan räta ut skuldrorna och t o m vrida huvudet en bra bit åt båda hållen. Massörskan höll sig visligen borta från ryggontet - hon sa att det var ett tydligt utmärkt blågröngult område - inte svårt att hålla sig utanför det.


Hem och hämtade doggsen, till klubben för träff med klubbkompis som också har collie från Bettan och Olle - den vackre hanen Azlan. Peppar husse att tävla apellsök med honom i höst, så nu har vi börjat fila på appellydnaden och budföringen. Azlan är så himla duktig på söket, nu skall vi bara få ordning på husse och lydnaden. Husse är hur läraktig och villig som helst, har inte tävlat annat än lite lydnad tidigare, så mycket är nytt - men det kommer att gå finemang!

Tränade lite själv med Bitte och Hippie - Stina får fortfarande gå på sparlåga, minsta spring för mycket så blir det lite hälta - lugn och fin, ett tag till.

Kanske  inte helt och hållet slappardag förresten, vid närmare eftertanke skall jag nog traska ut och klippa gräset, med den här väderleken växer det så att det nästan hörs.


Bifogar lite bilder från morgonens promenad - har nu kommit på hur jag kan lägga in bilder i inlägget :0)


En uppmjukande fight/morgongymnastik före promenaden, Stina tittar på,kommer med goda råd och hoppar in ibland men mest får Bitte och Hippie hålla på själva.


         Fighten böljar genom vardagsrummet, man hamnar på lite olika

         ställen, i de märkligaste ställningar.


Vi fortsätter med dragkamp i trädgården - Stina är domare.

     På hemväg - de´e´varmt!


Efter promenaden slänger sig alla tre på olika ställen - för varmt att ligga på samma ställe. Bitte i ena änden av soffan,  Stina i ena Biabädden



 .. och så den här

"vill ej vara med på bild" :0)



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards