Alla inlägg den 9 juli 2007

Av Britta Hammarström - 9 juli 2007 14:11

Det blev en hel del gjort beträffande mitt nya lilla trädgårdsland. Alla stenar baxades bort, jord och ogräs kördes bort och det lades kortsida med sliprar som fogades ihop med långa metall"spikar" - arbetet fortsätter när alla har tid samtidigt.

Bettan och Olle utfordrades med kaffe och god kaka efter jobbet.

Hippie lekte med Gamma, de tre västgötarna (Acke Ackspett var också med) höll ihop - lustigt det här, hur individerna söker sig till rasfränder, även om alla umgås helt friktionsfritt, så sitter eller ligger de gärna med "sina egna".

 Riesensnuffslarna låg i bilen ett tag, men sedan var de också med.


 


 

I dag har vi varit och tagit blodprov, för att kolla att rabiesvaccinationen gett tillräckligt höga titrar.

 Pernilla och yngsta barnbarnet Eli har käkat lunch här, vi tittade igenom alla fina  bilder från bröllopet i England och Eli ägnade som vanligt hundarna stort intresse. Det är ömsesidigt, Hippie har nu lärt sig att man får inte hoppa på Eli, då rasar han direkt i golvet, men hon är gärna så nära honom hon kan. Bitte och Stina går fram och ger honom en puss så fort han kommer, sedan traskar de efter honom och Hippie och håller koll på vad som sker.

Elis plats vid matbordet är den klart mest intressanta - man vet aldrig när det kommer en liten matbit farande ner på golvet....


Efter maten skulle alla umgås i den ena Biabädden, Hippie fick inte riktigt plats..


Det är så otroligt skönt att varken mina tre barnbarn eller min svärdotter är allergiska mot några pälsdjur - dessutom har Pernilla ett mycket avspänt förhållningssätt till umgänget mellan barnen och hundarna - Eli kan t ex stoppa samma hårda brödbit i sin egen mun efter att den ett antal gånger stoppats i t ex Bittes mun (hon tar den inte, sitter bara och gapar lite när Eli stoppar in den ) utan att hans ömma moder skriker "baciller".

Ingen av oss tycker dock att det är särskilt mysigt och Eli hejdas.....


Dags att börja packa för Möklinta !








Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards