Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Britta Hammarström - 24 juni 2008 18:41

..bara 8 dagar kvar tills alla "mina" trevliga människor börjar anlända.

Måste nu kolla när bussen kommer från Skavsta onsdag kväll - blir en sen afton och en väldigt tidig uppstigning på torsdagen, kanske ingen ide´att gå och knoppa över huvud taget...


Jacquie Bayliss och Chris Millard från England skall jag alltså  hämta vid 23-tiden och installera dem på Ängby camping. Hem och packa in i bilen inför Hippies utställning på Almare-Stäket på torsdagen, vi måste upp fem och bör komma iväg så snart som möjligt.

Jacquie och Chris tar sig en tur in till Kongl. Hufvudstaden och tittar lite på den, så får jag fiska upp dom någonstans på eftermiddagen.

Då kommer också kompisarna Ingrid och Ivy från USA , som tillbringat ett dygn hos Ingrids pappa i Uppsala - på vägen hit drar de in till Arlanda och avhämtar Ulla Gamberg och en dame till från Canada.

Så blir det träff hemma hos mig, så himla roligt att träffa alla på en gång :0)

Så fattas bara Mikaela och Ulle från Götet, de kommer nog på fredagen (eller kanske torsdag kväll, har inte fått exakt besked än), så har jag  den lilla "flocken" här.

Fredag drar alla till WDS - jag skall ställa ut Hippie och resten kan mingla runt och vergnyga sig med hela spektaklet.


Självklart kommer vi alla att morsa på de tappra som står i västgötaspetsmontern och titta på rasparaden - den är kl 12-12.30 varje dag - bara de svenska raserna.


Stina och Bitte kommer att vara tillsammans med trogna kompisen Birgitta och hennes flat-tik Nadja, både torsdag och fredag, finns ingen anledning att släpa med dem till två extra utställningsdagar. Vi som varit och försökt låta bli att frottera oss med andra hundar, sanerar oss då vi kommer hem och sedan får Bitte och Stina också komma hem.


Nu skall jag göra något vansinningt roligt - städa tvättstugan och pannrummet - blähh, men det brukar gå ganska fort.


Hippies sökträning i dag gav klart mer positiva tankar än förra gången. Vi "tände" henne verkligen ordentligt, hon t o m var framme med tassarna och tiggde, svansen gick och hon hade ett jättebra skall  - så kör vi på fram till tävlingen - bara skoj och bus och köttbullar ( jag "räknar av" det på hennes matportioner).











Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards