Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Britta Hammarström - 10 juni 2008 22:28

...det här med att uppdatera bloggen varje dag är verkligen knepigt just nu.

I dag t ex:

Sökträning på morgonen/förmiddagen, hem, rusa runt och en tok och klippa gräsmattor, utifall det hängslevis skulle bli regn. In och hälla lite kallt vatten över sig, dra på lite anständiga trasor, iväg till Sams skolavslutning i Stockbyskolan (han går ut nian). Trevlig avslutning med lite sång, kaffe och jordgubbstårta. Sam fick både medalj, biobiljetter ( för gott arbete i elevrådet)och ett fotoalbum med bilder från hans tre år i Stockby, nu väntar gymnasiet.

Jag hade med mig Peters alldeles äkta Stetsonhatt, inköpt i Durango Colorado, när vi var på resa i USA 1992.

Sam blev verkligen jätteglad över den. Dels gillar han huvudbonader, dels var det extra roligt att få farfars fina Stetson.

Så skulle den sedvanliga brännbollsmatchen mellan elver och vuxna bryta ut. Tyvärr kunde jag inte stanna och se på den, den brukar vara kanonrolig.

Hem, byta kläder, hämta hundar och så iväg till Södertälje BK. Där träffade jag Lena Larsson och "lydnads-Jonte", här skulle diskuteras upplägg för västgötarnas deltagande i invigningen av lydnads-VM på WDS. Karin, som också skall delta, kunde tyvärr inte vara med, men Lena sög i sig alla detaljer och vi kommer att träffas och träna detta i nästaq vecka. D v s jag skall inte vara med, bara hjälpa tjejerna lite med lite kommendering och glada tillrop, samt videofilming - själva uppvisningen kommer dom att sköta så himla bra själva :0) Jag befinner mig då på Almare-Stäket och ställer ut Hippie och får tyvärr inte se dem - men hoppas få se en videoupptagning efteråt.

Efter lite träning ,fika med Jonte och snack, åkte vi var och en till sitt. Hemma har jag tråcklat med Rapportören - som vanligt flöt det in lite mer material och ändringar lååångt efter manusstopp :0)

Kl är nu 22 40 - nu jädrar skall jag ha the´! Hoppsan - middag - var blev den av....Ähhh, det får bli i morgon :0)





Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards