Alla inlägg den 7 juni 2008

Av Britta Hammarström - 7 juni 2008 20:09

Kolla in den här :0)

Linda Laikre (Mälarö BK) och hennes dansk-svenska gårdshund Holly, har tränat in ett nytt nummer - ni minns väl "Jämtgubben"?

 http://www.vimeo.com/978651

Av Britta Hammarström - 7 juni 2008 17:57

Var i dag och tittade på agilitytävlingar på Väsby BK.

Hann bara vara där en stund så ringde Olle och förtalte att han var på väg med Bettan till S:t Göran, med trasigt knä.De hade "funktionerat" på certprov på Rosersbergs övningsfält, Bettan klev snett och vred till sitt (för många år sedan kraftigt skadade och opererade ) högra knä - fiint!


Nu fick jag besked att hon får komma hem, efter 5 timmar på akuten, med linda och kryckor. Något har hänt med menisken, men ingen operation krävs i dagsläget - tack och lov!


Agilitytävling ja! Stor tävling var det, massor med folk! Skälet till att jag åkte dit var att få se och träffa Anna Jarander med Yra och Asco, Stiina Pasanen från Finland (Stiina var medlem i Mälarö BK ett år när hon jobbade i Sthlm) med Topi, Päivi Männistö med Leila (Päivi är medlem i finska landslaget och blev Nordisk mästare - vet ej om det var förra året eller året innan).

Trevligt att också träffa Jenny Pleym med Höckgårdens Ida :0)

Det var västgötarna - så fanns också ett järngäng från MBK där - Annika med två shelties, Ulla med pudel och...(såg henne bara i det ena loppet), Mari med taxen Garbo och Linda med två dansk-svenska gårdshundar - full fart!


Och nu skall ni få höra - västgötarna tog certen båda dagarna!!!!!

Anna tog både hopp- och agilitycert med Grålötens Yra Yrsnö, Stiina tog agilitycert med Topi och Päivi tog hoppcert med Leila - vad säger ni om det :0)

Hur många ekipage och raser som helst - men vilka gjordet´ :0)

Hur mycket grattiskramar som helst till de duktiga ekipagen.

Anna tävlade också med herr Asco, men han var lite ringrostig, har haft en magbacill och fått stå på sparlåga ett tag.

Jenny och Ida jobbade kanonbra men jag vet faktiskt inte hur de placerade sig.Har tyvärr inte så många bilder på västgötarna, ity jag fick en videokamera i min hand och ombads filma ekipagen.

Fick däremot flera bilder på MBK-gänget till tidningen.

Anna och Asco


Jenny och Ida

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards