Alla inlägg den 3 april 2008

Av Britta Hammarström - 3 april 2008 13:46

Oj så bra att jag kunde vara hemma i dag!

En kort promenad över fältet, sedan har både hundarna och jag varit ute mest hela förmiddagen. D v s jag har dväljts i det lilla "blomrummet" i garaget, men dörren till trädgården var öppen och polarna kollade med jämna mellanrum vad jag gjorde.Jag klippte, rensade och sopade till slut upp massor med gammalt skräp och klipp.hundarna  "Hjälpte till" med att bära ut kvistar och så....bouganvillean lever i högönsklig välmåga, hårt nerklippt men sprängfull med bladknoppar.

Ett par rosor i kurka har ömkligen avlidit, en kvar i varje kruka. En är rosa och en gul, inte så bra att sätta ihop dem i samma kruka :0) Nä, di får bli nerpetade någon annanstans im garten. Olivträdet och pelargonerna - fullt ös!

Krukor ja - det har man hur mycket som helst, men ändå är det inte sällan svårt att hitta en som passar - ofta är de för trånga upptill tycker jag.


Kunde pricka av en sak till på "vårstädningslistan", plockade bort alla vissna blomställningar på klätterhortensian som klänger på garageväggen. Har en på framsidan också, även den är rensad.


Ahhh! Hortensia! Jag älskar dom - både vanliga och klättervarianten.


Och se på de små pärlhyacinterna, de sprider sig mer och mer för varje år, om en vecka är det både mörk- och ljusblått i rabatten. Men jag ser att jag måste byta ut trä-vaddetnuheter, det börjar murkna.


Tredje gången jag hänger ut tvätt - ljuvligt!

Kära Skogstrollet - jag hade ett snack med solen i dag och frågade om hon möjligen kunde tänka sig en tripp åt Dala-hållet - fick inget bestämt svar, bara lite mummel, hur är det - har du någon sol?


I tisdags smet Eli ut utan skor - han trodde att farmor inte skulle se....


Han fick fnatta runt en stund, sedan hånkade jag in honom - jag förstår hur mysigt det måste ha kännts att hoppa runt i strumplästen, inga knöliga stövlar på :0)


Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards