Alla inlägg den 28 april 2008

Av Britta Hammarström - 28 april 2008 19:57

Efter en timslång förmiddagspromenad på Jungfrusundsåsen, tillsammans med Birgitta och Nadja, spottade jag i nävarna och tog itu med städning av nedervåningen. Det spelar ingen roll att jag dammsög för två dagar sedan, behovet är redan klart och synbart.

När tänker Hippie bli klar med avlämpning av valpullen....


Fika i trädgården på eftermiddagen. Olle levererade en säck hundmat, väldigt väl tajmat, har bara kvar för ett par dagar.

Jag högg tag i kantklipparen - en sådan som man kan gå upprätt och klippa med - och gick muttrande runt rabatterna och klippte gräset, som redan är jättehögt. I morgon blir det klippning av gräsmattor.

Jag vet inte hur många trimmers jag har köpt genom åren  - alla är fullständigt obrukbara!!! Jag blir bara arg på mig själv som skaffar en ny när den förra bara är idiotisk! Varför fungerar inte dessa schyspangdyler?

Köpte en bensindriven förra året och tänkte att "nu attans" - jo hej du! Man sliter armarna ur led för att få igång eländet, sedan puttrar den på någon minut och så ggrrrpppptrrrmmmmmjupp, så stannar den :(

Spelar ingen roll hur jag försöker med olika chokeinställningar, olika gaspådrag, ber, svär och förbannar..


Har alltså återgått till manuellt klippande, men det är så jobbigt - I hate it!

Härde om en person som grävt en mycket grund "vallgrav" runt alla rabatter, fyllt dem med grus - kunde på så sätt klippa med gräsklipparen och det blev inte en massa grästottar runt rabatterna - himla finurligt.

Tål att tänka på - jag kan säkert inte göra detta själv, men har en bekanting som jobbar med dylikt - vi får se vad börsen säger när snickartomten är klar med grindar och däck.

Vattnade sedan rabatter och lite buskar, det är torrt som fnöske - undras om det blir några valborgseldar?


Gjorde en riktigt ordentlig genomgång av Hippies päls med både karda, borste och kam - en jättehög underull igen!

Har i dag beställt tid för höftleds- och armbågsröntgen av Hippie - det är alltid en rysare - sker den 7/5 kl 09 30.


Nu sitter Bitte och Stina bredvid stolen och stormglor på mig - "vi kräver vårt kex NU"! Hippie sover, men jag behöver bara ta ett enda steg mot köket så vet jag att hon laddar för fullt :0)

Ajö!









Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards