Alla inlägg den 14 april 2008

Av Britta Hammarström - 14 april 2008 14:10

Det ser onekligen lite lustigt ut när man promenerar i skogen med "de fyras gäng + en". Fyra götar myllrar omkring - götar kan det där med att myllra - och så flyter en fluffig collie mitt i alltihop :0)

Härligt att kunna gå med alla fem lösa i skogen, ingen jagar,ingen går mer än ca 6-7 meter ifrån mig, alla kommer prompt på visselpipa ( idag medfördes kycklingkorv som godis - glömdes av tjejerna i mitt kylskåp och lär väl inte hålla sig tills vi ses nästa gång :0)



Så här mycket plats tar fem hundar i min säng - det blir inte så rackarns mycket över till mig. Här har jag lockat upp dom i sängen när jag skulle bädda, men på natten knoppar allihop där, hoppar upp så fort jag lagt mig, makar sig tillrätta,  suckar lite  lätt och så är det zzzzz.....

Inget snack från tjejerna när Valle och Ruben kommer upp, dom är "family".



Ett par bilder till från helgens besök.

Bitte har vräkt sig på rygg för att bli gullad med av Mikaela


Och här har Ulle fullt jobb att inte bli totalt nertrampad i soffan, eftersom Hippie och Julie har bestämt sig för att leka i hennes knä.


Tänkte på ordet civilkurage som gärna används här och där.

Civilkurage är en god egenskap (rätt använd), men jag undrar om personer som ofta använder sig av uttrycket har fullt klart för sig hela innebörden -


Civilkurage betraktas av de flesta som en moraliskt  eftertraktansvärd egenskap, en dygd. Samtidigt kan noteras att personer som framhärdar i att förespråka socialt oaccepterade åsikter vanligen anser sig själva visa civilkurage. Den etiska värderingen av en persons civilkurage måste därför involvera en saklig bedömning av de åsikter personen försvarar.


Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards