Alla inlägg den 29 september 2008

Av Britta Hammarström - 29 september 2008 19:57

Det är inte alla som har möjlighet att tvätta spöken ;)

Men nu har jag gjort det igen - d v s tvättat spökdräkter och kamptrasor efter senaste MH:t på klubben, samt återbördat dom i det sk "hemliga rummet",där bl a MH-banan förvaras,  så kallat eftersom det är det enda låsta rummet i stugan.


Härligt väder, drog igenom ettan med Hippie som var såå glad över att få jobba. En lugn träning med Bitte, som inte alls förstod varför vi inte kunde fortsätta en stund till...

Med Stina tränade jag diverse moment i trean -  kul, kul tyckte  Stina.


Lite lunch och fika med Birgitta i stugan, sedan drog jag till skogs. Vi gick en timme i närheten av Ekerö kyrka, just den promenaden har jag inte gått på länge, så vännerna hade mycket att " läsa" och analysera.

Satt en stund hemma, men så kände jag att plikten kallade - bara att gå ut och klippa sig runt på gräsmattorna - förhoppningsvis blir det ingen mer gång i år, men ho vet.


Plockade av de sista äpplena och tänker göra några av de där sanslöst goda äppelkakorna i morgon.

Annars är det lugnt, har surfat runt lite och ser att, förutom de positiva kommentarerna på min blogg om helgens konferens, så kvittras det på fler ställen - alla verkar helnöjda.


I morgon, när jag "blivit av med" barnbarnen, skall jag ta itu med att renskriva minnesanteckningarna från helgen, Lillemor A. och jag turades om att skriva.


Nu blir det soffan och kvillra med tårna en stund.





Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards