Alla inlägg den 26 september 2008

Av Britta Hammarström - 26 september 2008 11:55

Kände mig lite ugglig när jag gick till sängs i går, men satte det på kontot "haft mycket omkring mig, slarvat med maten i dag,trots allt oroat mig för ultraljudsundersökningen" - och somnade.

Vaknade vid 4-snåret och kände hastigt behov av att uppsöka badrummet - men inte för att duscha :0)


Tillbringade så några timmar med att ömsom vomera och ömson - ja...ni vet...

Detta  sätt att snabbt, men väldigt tillfälligt,  reducera kroppsvikten, är verkligen vidrigt!

Lyckades hasa mig till balkongdörren och släppa ut vännerna i ett par omgångar och de dem mat.När Montezumas hämnande ande började tappa orken och jag började känna mig rätt tom, fick jag en timmes sömn.

Nu har jag fått i mig lite the´och skorpor och livet är inte lika ämmeligt.


Har lyckats dammsuga bilen, kardat ur Hippie och klippt hennes tassar.

Gick en kort prommis på fältet, vågar mig inte ut i skogen riktigt än ;)

Får bli lite stiltje ett tag nu, så kanske vi kan tänka oss skogen under sen eftermiddag.

 Den här åkomman är lika malplacerad när den än kommer - nu får jag vara glad att den kom i dag och inte i morgon - och det är eoner sedan jag drabbades senast.


Jo, jag måste fråga? Är det någon som, liksom jag, har en Volvo V70-2001? Och har ni i så fall lyckats byta t ex positionsljus bak på den?Har ni gjort det snabbt så är ni värda medalj!

Vilken fullkomligt tväridiotisk konstruktion!!!!

Två positionsljus vänster bak la av - jaha, man åkte till macken och köpte nya. satte mig på kanten till bakluckan, tråcklade bort luckan till lamphållarna och tog ut den understa lampan - lätt, bara vrida och dra.

I med ny lampa i hållaren och så....... det gick bara inte att få i fanskapet!


Till slut var min handled i princip av, fingrarna ömma och hela jag fruktansvärt irriterad.

Hur jag nu bar mig åt så lyckades jag få i insatsen i rätt läge och då är det plättlätt, bara ett litet snäpp medsols och så sitter den där.

Kollade att den lyste och så var det dags för nästa....nej, jag gav upp och gick in och frågade en av veteranerna på macken om han kunde hjälpa mig.

Han log brett och sa "och du tror att jag lyckas bättre än du? Jag såg att du jobbade med lamporna och tänkte -  hoppas hon inte frågar mig" ;)


Veteranen berättade att mackinnehavaren till slut blivit så frustrerad på sin V70 att han åkte till verkstad och fick lamporna isatta.

Efter 20 minuters svettigt jobb gav veteranen upp och jag åkte hem. Frågade kompisen Lasse om han ville göra ett försök och efter att vi tagit ur buren (vilket inte gjorde någon större skillnad) och Lasse försetts med liten spegel, samt tandagnisslande vridit och joxat ett bra tag - yes!

Där satt den!

Under tiden gick annan granne förbi och sa "äh, det är ingen idé, jag åkte till verkstad".Vilken totalidiotisk konstruktion!

Jag hörde att nya V70 har nu helt utdragbara lampinsatser - man tar lätt ut glas och hela billevitten och lampbyte blir peanuts.


Nu blir det nog inget bloggande förrän mandrom återvänt från avelskonferensresa i söderled - alltså söndag kväll.Väldigt trist tycker jag att det är relativt liten uppslutning. Nu när det anordnas något och man har möjlighet att träffas och diskutera, så sitter folk hemma i stället.Visst skulle jag hellre vara hemma och slippa köra 60 mil, men när nu för rasen viktiga ämnen skall diskuteras - då kan man gott ställa upp.

Jag älskar säkert inte alla som kommer dit - men jag älskar västgötaspetsen :0)


Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards