Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Britta Hammarström - 13 mars 2009 17:04

Trots all snö - som nu börjat sjunka ihop igen - känner man den där odefinierbara, men välkända lukten av VÅR!

Underbart solsken under flera timmar mitt på dagen. Birgitta och jag gick där med vännerna på goflbanan, med nyllena mot solen och njöt.


Ordentlig träning - Hippie börjar mer och mer "komma ur ostkupan", d v s gå ur skendräktigheten - nu har hon börjat härja med flatpojken Bobby igen.

Jag har tagit det så lugnt med henne ett bra tag nu, ingen idé att tjafsa med en dam som har annat att tänka på, vi har bara tränat väldigt "lätt".

Nu märker jag att hon är betydligt mer på hugget och VILL!

Bitte - ja Bitte.....hon VILL hon...hur mycket som helst :0) Men här börjar det samla ihop sig lite mer och hennes koncentration är mycket bättre.


Så här festligt har vi det på sökträningen :0)

Här är min braiga  trädgårdspall, rekommenderas alltså varmt, både som trädgårds- och träningshjälp. Koskenkorva-pavan hittade jag mitt i skogen - jodå, den var väldigt tom - annars hade den nog inte blivit kvarlämnad :0)


Så här ser den tjusiga Doggy Cup-pokalen ut.

Den går till den klubb som har högsta snittpoängen i alla klasser, oavsett gren - d v s appellklass, lägre klass,högre klass och elitklass.

Tar vi den nästa år också så får vi behålla den....ja, vi och vi, jag har inte bidragit personligen till erövringen, men är stolt å klubbens och duktiga klubbkompisars vägnar.

Vem vet, jag kanske kan bidra under detta år....


Var inne och tittade på  Kennel Springmists trevliga hemsida - bara att varmt gratulera Elisabeth Pettersson till det verkligt fina MH-diagrammet, som omfattar 64 stycken collies av hennes uppfödning - härligt att se sådana resultat!










Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards