Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Britta Hammarström - 21 augusti 2008 17:33

Gick en liten promenad i morse innan urmakaren kom.

Precis när vi kom innanför dörren så brakade det loss - störtskur! Bjöd urmakaren på kaffe och så tog han sig an urverket. Muttrade över det ett tag och undrade om han kunde få ta med sig hela billevitten hem ?


Självklart - jag är ju borta hela nästa vecka så det passar bra - lättare för mr clockmaker att hålla koll på den i egen verkstad.

Den här urmakaren är definitivt ingen klant, erkänt skicklig - men som sagt - det handlar om precisionsjobb.


Åkte till klubben på eftermiddagen - abstinens  - har inte varit där på flera dar´:0)

Där var ordförande och kassör i full fart med att ytterligare försköna stugan - det pågår ett väldigt arbete hela tiden med uppfiffning och byte av möbler.

Hjälpte till att kånka bort några gamla stolar (har stått i ett Scandic Hotell en gång i tiden) - till brashögen.


Tog en sväng i skogen (jaja, det blev väl lite svamp då i jesse namn....)

och gick sedan ner på plan med Hippie och sedan pestgötarna (kan även benämnas värstgötar eller bästgötar ;)

Götarna fick ta en runda på agilityplanen - det var kul - och Hippie gick galant igenomn ettans moment. Anmält till ny tävling den 10/9, nu får vi ta alla chanser till träning eftersom jag blir borta i nästan en vecka.


Gick in och fixade kaffe, Birgitta kom och så tog vi alla en fikapaus. Åkte och slängde tidningar mm och så hem.

Mat till vännerna, gick ut och började jaga runt med trimmern - vete tjyven vad som farit i den (tog eltrimmern i dag) - den funkade!!! Bad en stilla bön att det skulle hålla i sig och det gjorde det - kunde klippa både utanför häcken och runt alla kanter där det behövdes - halleluja!

Ställde Hippie på trädgårdsbordet och borstade igenom henne ordentligt - och precis när det var klart så kom nästa störtskur - den håller fortfarande på...


Ringde i morse till min favoritcamping i Jönköping, Villa Björkhaga, och beställde en stuga måndag-tisadg i nästa vecka. Passade då också på att hyra stuga till SKV:s avelskonferens i slutet av september, så var det klart.


Det sägs att det pågår ett OS ??  Ibland undrar jag om det är något fel på mig....

Jag har inte sett en sekund av detta OS - det enda jag skulle ha velat se var invigningen - resten är mig totalt egalt - vad är det som saknas i min intellektuella utrustning? Missar jag en massa dramatik, spänning, hejochhå....

Faktum är att det känns inte så - mitt liv innehåller så rackarns mycket ändå - kanske man ...när man inte orkar flänga runt i skogar etc, börjar glo på dylikt - fast jag undrar......

På något sätt håller jag, lite perifert, ändå reda på vad som händer, inte i detalj, men i stort - men kan för mitt liv inte uppamma tillräckligt med intresse för att engagera mig mera - osvenskt? Opatriotiskt? Må dä.





Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards