Alla inlägg den 2 augusti 2008

Av Britta Hammarström - 2 augusti 2008 21:30

.. what a glorius feeling, I´m happy again...

Ett försiktigt duggregn har tassat runt större delen av dagen - vid 19-blecket tog det i och blev REGN -hittills  har det  de facto ramlat ner ca 8mm.

Känner hur träd, gräsmatta och rabatter bara laaapar i sig vatten :0)

Vännerna och jag tog en dryg timmes prommis i Jungfrusundsskogen å förmiddagen - då så lätt duggande att ingen jacka behövdes.


Kl 14 var det träff å klubben. Trivsam promenad med mina vänner + Hippies syster Exi och släkting Fia. Birgitta, flattarna Nadja och Bobby tillstötte, så även Carina och schäfern  Röja.

Träning utbröt - alla hundar tyckte att det var toppen att få göra något, inte bara ligga i skuggan.


Fikastund - här deltog även klubbkompisarna Conny och Maarit - de har en väldigt vänlig (och duktig viltspårande) labbetik, Märta - flocken är nu också utökad med en liten Welsh Springer Spaniel-flicka, Freja.

Freja är nu 3 månader, färdigvaccinerad och redo att komma ut  i stora världen och träffa andra hundar och nya människor.

Vilken mysig liten brud :0) Hälsade glatt och precis lagom underdånigt på de vuxna hundarna - blev trevligt bemött av alla.


Freja var med i klubbstugan under fikastunden - valpar upp till sex månader är väldigt välkomna in i stugan, för socialträning. Frk Freja kollade av hela storstugan,tog sig elegant upp i  hörnsoffan - hittade sedan en plastmugg under soffan, tog med sig sitt byte upp i soffan igen och "mördade" det....


Vilken söt karamell va ´ :0)


Mandrom och vännerna har just tillbringat en stund i regnet, utanför tomten - kört lite koncentrationsträning (med betoning på lite :0) - kasta boll och andra prylar med "vänta"-kommando - Bitte har lite svårt här.....

"Vill, vill,vill....."







Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards