Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Britta Hammarström - 21 mars 2008 17:57

..men trevlig. Hela familjen har varit här och vi åt en god påsklunch som, till allas förtjustning, avslutades med hovdessert - något som alltid har en strykande åtgång i min familj :0)


Precis som Lisbeth skrivit i Ulvus-bloggen, minns jag min barndoms långfredagar...huvva!

Man skulle vara finklädd, vilket bl a innebar kliande, beiga  långstrumpor och kjol - man fick appselut inte gå ut och leka, helst inte leka inomhus heller - om det gjordes så skulle det vara stillsamt och värdigt.

TV fanns inte och på radion var det bara jämmer och elände den dagen.


Min lekkamrat Elisabeth och jag, kom dock på råd. Vi bodde i villor, mitt emot varandra och vi valde ut varsitt fönster, där vi såg varandra bra. Så radade vi upp dockor och nallar i fönstren och lekte någon slags dockteater med varandra - hur kul som helst:0)


Har ägnat en stund åt tidningen Västgötaspetsen - så roligt att äntligen få glädjas åt tidningen - så snygg och trevlig!

Att redaktören endast ger en liten fingerviftning till tack åt den som gjort ett jättejobb - Oili Helenius - är bara patetiskt.


Ser till min stolthet att fröken Bitte ligger tvåa, både på SKV:s bruks- och lydnadspris och på Märgelbackens Alvas VPR i lydnad.(alltid något sa fan när han fick se Åmål :0)

Stort grattis till ettan,Carina Lundahl, som jobbat så bra med Lilltegens Karl-Alfred!


Hoppgöten Bitte


Hon är faktiskt rent otrolig på att hoppa. Har sånär slagit av mig glasögonen vid ett par tillfällen och jag är i alla fall 1,73 (tanten har krympt från 1,76). Att hon inte slagit sig eller stukat sig är ett under.


Bitte och brorsan Ruben lekte som tosingar så fort de träffades, när de var lite yngre. Nu är de 3 år och stadgade - men kan dra igång rätt bra ibland nu också.

Hoppa bock t ex var en populär lek :0)


Nu går tredje diskmaskinen, kan det verkligen bara ha varit 8 personer som åt? Vännerna och jag har varit i skogen och fått lite luft, jag har varit vid Peters grav och satt en kruka påskliljor, barnen har också varit där och tänt ljus i lyktan.

Nu tänker jag inte göra ett skvatt mer i dag - bara ligga på soffan, glo på TV och kvillra med tårna.

I morgon skall jag träffa ett par kompisar på klubben, Birgitta med Nadja flat och Marianne med hippies syster Exi och Fia - vi skall gå promenad och så träna lite, polarna är nyfikna på de Svartbergska inlärningsmetoderna och jag delar gärna med mig .



Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards