Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Britta Hammarström - 2 mars 2008 19:17

Fortsätter att jobba mig igenom söndagens DN - om man läste allting i alla bilagor skulle det räcka hela veckan :0)

Fastnade för  en liten artikel - med bild och allt, wow, fast det "bara" handlar om hundsport - om Vindelfjällslöpet, draghundstävling.

" I tre dagar och två nätter har de tävlande kört över fjäll, sjöar och älvar i Vindelfjällens naturreservat.De har övernattat i koja på fjället och i kåtor".

-22 grader... 

" I slädarna finns all utrustning som krävs för att bo på fjället. Dessutom måste de tävlande dra med sig både mat till sig själva och till hundarna".


Och jag som tyckte att fredag-söndag med bevakning- och räddningsjobb var tufft för både hundar och förare .... men det här är allt snäppet värre.

Av Britta Hammarström - 2 mars 2008 16:59

Så här står det i DN i dag:

"Vintern 2007/2008 är inte bara en av de allra varmaste i Sverige som helhet på åtminstone 149 år. Den är definitivt Stockholms varmaste vinter på över 250 år, sedan SMHI:s mätningar började på Observatoriekullen i centrala Stockholm 1756."


Nu har det i alla fall tillfälligt slutat regna och t o m några vilsna små snöflingor dansade runt i luften tidigare i dag - i ca 5 minuter :0)

Promenad vid klubben och fika med "mrs Grålöten".

Hemma har jag ägnat mig åt att hänga tvätt - gamla påslakan och handdukar - och stoppa i ny tvätt i maskinen - gamla påslakan och handdukar.


Det ligger ett stort lakan innanför altandörren + stor handduk, ett måste när polarna tas in direkt från trädgården. Två påslakan på golvet i tvättstugan - där tas vännerna in när de är duschats i trädgården.

Påslakan ovanpå vetbeden i buren bak i bilen - byts i stort sett efter varje besök av hundarna, ity det är blött, sandigt och lerigt.


NÄR TAR ELÄNDET SLUT!!!!


Lade på eftermiddagen två rätt korta spår på fältet, till Bitte och Hippie,två apporter i varje, en vinkel  och godis på slutet.

Gick fint, Hippie vimsade lite på slutet men fixade det själv.

Lade sedan ut apportpinnarna i höga gräset och Stina fick göra uppletande - det är sköj det :0)


Passade på att skura rent de tre "squeekie ducks" som ligger och slänger på tomten. Alla tre  tycker att det är väldigt kul att dänga runt med dem, men nu var de totalt inbakade i lera och fick bada.

Inte skall vännerna behöva få en massa lera i munnen....(som om dom skulle bry sig :0)

 


Läste även denna rubrik i DN.....

Man hade sex med damcyklar

Jaaa, det finns alla sorter i Vår Herres hage.

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards