Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Britta Hammarström - 11 mars 2008 17:52

...är bloggsajten. Nu har jag loggat in med samma säkerhetskod i tre dagar,fast  den skall bytas vid varje inloggning. Och ibland uppstår svårartade mupperier på sidan. Har nu mailat till info-adressen, så får vi se vad di säger.


Inget regn! Träffade kompisen Birgitta och Nadja på klubben, promenad, fika i solen på verandan och så träning. Jag hade lagt två lätta "godisspår", ett till Bitte, ett till Hippie, på fältet utanför appellplanerna.

Visst, Hippie fick ner näsan, men det blev ändå lite mer uppletande än spår. Jag kanske hade lagt godiset lite för tätt, vi prövar med längre avstånd nästa gång, stort intresse för spåret förelåg dock och det var meningen.

Bitte tuffade på, inga avvikelser där, någon liten sväng på mitten annars följde hon spåret som en liten dammsugare, men hon har också spårat betydligt längre än vad Hippie har gjort.


Alltså! En collie skall väl inte göra så här :0) en collieflicka skall svepa åt sig kjolen och tassa förbi pölen, inte stå och hoppa mitt i den som en liten unge :0)


Elihämtning på eftermiddagen. Stor spänning! Hur blir det med käket i dag?

Den listiga farmodern funderade på vad Eli tycker om - korv, ost, ägg, gärna lite lök i maten och så lite olika grönsaker - tomater, gurka  och paprika är  favvisar.

Farmodern stod skrockande vid spisen "laaga, laaga maat, nu skall Eli äääääta, hihohahöhäää"... Ser ni hu farmodern står där, kastande räviga blickar över axeln, på det lilla oskyldiga barnet som sitter vid köksbordet och ritar. Hade hon inte slokhatt och långa hårtestar också, kärringen :0)?

(lagade en omelett med korv, lite lök och riven ost  samt lassade upp en hög paprikabitar på tallriken)


Med sitt soligaste leende ställer farmodern fram tallriken till Eli "vaaarsågoood". Eli tittar upp, stort smil även där - och hugger in på käket, äter upp varenda smula!

Inte ett ögonblick tror jag att han minns palavern från förra veckan - förmodligen var han hungrig i dag.

Åsså blev det glass:0)

Här går sista slicken av glasspinnen, alltmedan han tittar på någon totalt intelligensbefriad tecknad film på lilla köks-TV:n


 

Nu blev det kul!!!

Biltema-katalogen kom i dag - intressant läsning....


Har nu plockat fram mina burar och lite annat som skall med på resan-

valt kreationer för de olika ringarna, det låter något eller hur?

I sin brutala enkelhet är det så att om man visar hundar två dagar i rad, så ser man vanligen rätt solkig ut efter dag ett, inte kul att gå in med samma kläder dag två  - hundhårbemängda, eventuellt någon flottfläck efter äten macka, lite köttbullskladd runt en ficka, skrynkliga......

Sedan är det inte fel att tänka lite på vilken ras man visar - nu menar jag inte plisserad kjol och lackstövlar till collie t ex, men man kan tänka lite på att inte "mörda" hunden med att ha fel färger på sig - neutralt, enkelt...


I morgon förmiddag blir det generalstädning av bilen, lite packning, städning av huset, blomvattning, meddela grannar om bortovaro.

På kvällen skall jag gå kurs med Hippie,för Kenth Svartberg, på klubben - det skall bli väldigt roligt! Kenth är så trevlig och kunnig, har haft honom som lärare tidigare också, på Tullinge flygflottilj, när SBK var inhysta där.










Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards